❌İndirim Bitti! Defacto Tisortler 120 TL'den Basliyor (%60 İndirim)

bunlardan en son 2 sene önce indirimdeyken almıştım daha bir kaç ay önce yakalarında yırtıklar oluşmaya başladı bence fiyatına göre iyi dayandılar tekrar alabilirim şu an
Iyi bile dayanmis vallahi hocam. Birkac ay bile gitse koymaz yaz 150-200 liralik sey sonucta.

Link yine affiliate. Forum yönetimi bunu serbest mi bırakıyor ? Yoksa gözünden mi kaçıyor anlamış değilim. Affiliate link atmak serbestse eğer herkes affiliate atsın ve bir gelir elde etsin ?

Beden ve kalıplara dikkat edin alırken slim fit falan baya dar oluyor. Mesela 120 likler hep S/XS beden. M beden birkaç tane bulup aldım 200tl den. Yine güzel fiyat. Çoluğu çocuğu olan için bedava fiyatlar, 120 tl ye elbezi vermiyorlar artık. Soğuk suyla yıkatın makineye yeter.

Link yine affiliate. Forum yönetimi bunu serbest mi bırakıyor ? Yoksa gözünden mi kaçıyor anlamış değilim. Affiliate link atmak serbestse eğer herkes affiliate atsın ve bir gelir elde etsin ?
Hayir affiliate falan degil. Telefon kullaniyorum mecburen mobil uygulamadan kopyaladim. Linki boyle veriyor. Girip deneyin.

Hb boyle link veriyor bana ozel bir sey degil. Uygulamayi yukleyin ve herhangi bi urunden link kopyalayip bakin.

Telefon uzerinden de googledsn giremiyorum hbye cunku uygulamayi yuklemeye yonlendiriyor.

Zaten para kazanmak icin influencer olman gerekiyor. Senin benim gibi influencer olmauan insanlar uygulamadan link kopyalayinca para gelmiyor merak etme. Bir sey kazandigim yok.

Geri