Çözüldü✓ 1k Bluetooth Kulaklık Önerisi

AlphaW

80+
Reaksiyon skoru
27
Selamlar, günlük kullanım amacıyla ortalama 1000tl bandında kulak içi kulaklık arıyorum.

Selamlar, günlük kullanım amacıyla ortalama 1000tl bandında kulak içi kulaklık arıyorum.
200 tl daha ekleyebilirseniz anker r50i tavsiye ederim 1 yıldır kullanıyorum açık ara kullandığım en iyi kulaklıklardan biri. ses kalitesi ve bassları müthiş ötesi. bu baremdeki kulaküstü jbl modellerini bile hiç zorlanmadan ezip geçiyor hocam. mikrofon kalitesi kötü sadece gürültülü ortamda sıkıntı oluyor sessiz ortamda iyi ama. kesinlikle tavsiye ederim.

200 tl daha ekleyebilirseniz anker r50i tavsiye ederim 1 yıldır kullanıyorum açık ara kullandığım en iyi kulaklıklardan biri. ses kalitesi ve bassları müthiş ötesi. bu baremdeki kulaküstü jbl modellerini bile hiç zorlanmadan ezip geçiyor hocam. mikrofon kalitesi kötü sadece gürültülü ortamda sıkıntı oluyor sessiz ortamda iyi ama. kesinlikle tavsiye ederim.
Kesinlikle bakacağım hocam teşekkürler.

Kablosuz şart değilse ₺200 kuponu uygulayıp şu ürünü alın. Bilgisayarda da kullanabilirsiniz, type-c için içerisinde usb dönüştürücüsü de geliyor.
Kablosuz şart hocam ya, yine de teşekkürler.

Daha alt bir modelini kullanıyorum, gündelik kullanım için yeterli bence. Bu fiyatta Xiaomi vb. ürünlerini de denedim, sesleri çok az geliyor.

Teknik detaylara bağlantıdan bakabilirsin.

Babayı kimse bilmez, 3. yılımızı geçtik birbirimizi tanıdık tanıyalı kulaklığın sağ çifti kayıp, asla kulaktan düşmez, su geçirmez, kötü ses vermez... işte onun adıdır Redmi Buds 3 Lite..

Geri