🔥İndirim Vestel Akıllı Saat 2 Nabız ve Uyku Takibi Suya Dayanıklı 999 TL

Akıllı bilekliğini uzun yıllar kullandım.Uygulaması Vfit güzel çalışıyor eski 2022 yorumları var ama bu tarz akıllı saat-bileklikler hâlâ aynı mantıkla çalışıyordur sanırım.Cmf watch 3 pro olmasa alırdım iyimiş fiyat

Akıllı bilekliğini uzun yıllar kullandım.Uygulaması Vfit güzel çalışıyor eski 2022 yorumları var ama bu tarz akıllı saat-bileklikler hâlâ aynı mantıkla çalışıyordur sanırım.Cmf watch 3 pro olmasa alırdım iyimiş fiyat
Fiyatı da beni cezbetti o yüzden bende çektim. Yılbaşı doğum günlerinde site site gezmektense şunu güzel bir hediye paketi yapar hediye ederim.

Vestelden akıllı saati geç paketli gıda ikram etseler o bile alınmaz, ancak çoluk çocuk kandırmak için alınabilir max ömrü 6 aydır sorular kısmında çoğu kişi kordonun koptuğundan bahsetmiş, fiyatı uygun ne kadar ekmek o kadar köfte isteyen alabilir fakat nacizane tavsiyem uzun ömürlü olsun derseniz en azından 1000 daha koyup xiaomi watch 5 lite falan bakın en azından bir ekosistem işletebilirsiniz.

Vestel modelleri bazında gidersek, Max 2 bundan daha iyi değil mi? (daha ucuz 950₺ şu an)
Üzdü
1787132754272.webp

Vestelden akıllı saati geç paketli gıda ikram etseler o bile alınmaz, ancak çoluk çocuk kandırmak için alınabilir max ömrü 6 aydır sorular kısmında çoğu kişi kordonun koptuğundan bahsetmiş, fiyatı uygun ne kadar ekmek o kadar köfte isteyen alabilir fakat nacizane tavsiyem uzun ömürlü olsun derseniz en azından 1000 daha koyup xiaomi watch 5 lite falan bakın en azından bir ekosistem işletebilirsiniz.
kesinlikle vestele karşı aynı tavırdayım, berbat ötesi bir marka
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merdiven altı Çin malı bir ürün. Çarşıda da bunların aynıları var. Artı olarak Vestel'e neden para kazandırıyorsunuz? IMEI sorununu başımıza bela eden adamlar bunlar.
İşe yaramadıkları gibi bide zararları dokundu hiç sorma abi

Kare akıllı saat sevmiyorum. Bir ben mi böyle düşünüyorum?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,750
Üyeler
201,570
Son üye
NFSHP 2010_ONLINE
Geri