Kırmızı renginde bu yok denenir mi acaba
Orta-Üst segment öyle değil hocam bence. Airpods tarafında özellikle.Kulak içi kulaklıklar çok kolay bozuluyor.
Bir sabah kalkmışsın sağ çalışmıyor vs.
ben denemiş bulundum gelirse yazarım hocam dün akşam aldım ama ekran kaydı da aldım şimdi öyle bir ibare olmadığı için iade kısmında sorun yaşamıyım diyeKırmızı renginde bu yok denenir mi acaba
yani beats bence de öyle özellikle studio serisiOrta-Üst segment öyle değil hocam bence. Airpods tarafında özellikle.
gürgençler zaten teşhiri ayırıyor teşhir ürün değil o açıdan iyi kalanları çokta önemli değil bence zatenOutlet ibaresi şunları kapsar:
- Sezon sonu ürün
- Stok fazlası ürün
- Mağaza teşhir ürünü
- İade edilmiş ama kullanılmamış ürün
- Ambalajı açılmış veya kutusunda küçük kusur olan ürün
- Eski model/sezon ürünü
İade hakkı varsa denenebilir ama acık kutu gelince ürün kulaklık hijyenden dolayı iade almıyoruz derlerse iş patlarKırmızı renginde bu yok denenir mi acaba
Ossura da sennheiser:Orta-Üst segment öyle değil hocam bence. Airpods tarafında özellikle.
Ne alakası var gider bir milyoncudan 100 liraya alırsanız kulağınızda da patlarKulak içi kulaklıklar çok kolay bozuluyor.
Bir sabah kalkmışsın sağ çalışmıyor vs.
Bana bir milyoncudan sennheiser bulur musun?Ne alakası var gider bir milyoncudan 100 liraya alırsanız kulağınızda da patlar