🔥İndirim Ventıon Aksesuarlarında %20 İndirim

Reaksiyon skoru
202
Anker seviyesinde kaliteli ürünleri var. Baseusdan iyi sayılır. Ayrıca IT ürünlerinin kalitesine yaklaşan marka yok diyebilirim.

Burada reklam olacağından farklı bir forumda paylaşıldı kodu burada da paylaşayım.

Aksesuar almak isteyen arkadaşlar bakabilirler.

KOD: VENTION20

* Ürünü sepete ekleyin ve sepete girip hediye çeki kısmına kodu yazın %20 indirim uygulanacak.
Kargo da bedava.

Bu arada aşağıdaki uzatma kablolu şarj aleti alınabilecek en güzel şarj aleti. Özellikle seyahatlerde çok işe yarıyor

1787147534518.webp

https://evofone.com/vention-10000ma...cusb-akablosuz-dahili-aski-kablolu-truncu-fkq
Kaliteliyse dediğin gibi şunun fiyatı güzel diğer ürünler şahsen bana pahalı geldi

Hocam ben 27000 mAH siaprişi geçtim.

bilgisayarı şarj etmek için kullanacağım. Muadillerine ve hızın bakılınca en ucuz powerbank.

Ben bu büyüklere ev tipi diyorum terasa balkona filan çıkınca güzel oluyor şarj vs işleri. 5600 tl ye bedava diyebilirim :)

Bu arada ciddi diyorum adamların ürünleri tel maşa filan değil ha.

Hocam ben 27000 mAH siaprişi geçtim.

bilgisayarı şarj etmek için kullanacağım. Muadillerine ve hızın bakılınca en ucuz powerbank.

Ben bu büyüklere ev tipi diyorum terasa balkona filan çıkınca güzel oluyor şarj vs işleri. 5600 tl ye bedava diyebilirim :)

Bu arada ciddi diyorum adamların ürünleri tel maşa filan değil ha.
Buna bu fiyatı vermektense yarı fiyatına aynı işi yapan çok powerbank var

hangi modeller hocam var mı örnek verebileceğiniz? iade edeyim eğer sizinkiler daha iyi ise.

Hocam bu markalara güvenmem pek. Çünkü bir malın piyasada yaklaşık bir rayici vardır. aynı seviyemarkalarda. birileri çok düşük satar ise ondan şüphelenirim. Anker Ugreen Baseus un fiyatları da buna yakın. Bir Bix diye marka vardı ona baktım gerçek boyut değilmiş.

Bir de Bu 7Go firmasından ürün aldım geçmişte. astronomik ucuzlukta ürünleri vardı. 5 kullanımlık diyebilirim.

Hocam bu markalara güvenmem pek. Çünkü bir malın piyasada yaklaşık bir rayici vardır. aynı seviyemarkalarda. birileri çok düşük satar ise ondan şüphelenirim. Anker Ugreen Baseus un fiyatları da buna yakın. Bir Bix diye marka vardı ona baktım gerçek boyut değilmiş.

Bir de Bu 7Go firmasından ürün aldım geçmişte. astronomik ucuzlukta ürünleri vardı. 5 kullanımlık diyebilirim.
Fulltech 2 arkadaşımız kullanıyor gayet memnunlar hiçbir sorunu yok. En az 5/6 ay da oldu sanırsam alalı. 7GO nun kendi ürünü değil fason sunduğu bir ürün zaten onda da bir problem yaşayacağınız sanmıyorum ama o bütçelerde geziyorsanız anker ve ugreen kesinlikle ilk tercih olmalı derim

Fulltech 2 arkadaşımız kullanıyor gayet memnunlar hiçbir sorunu yok. En az 5/6 ay da oldu sanırsam alalı. 7GO nun kendi ürünü değil fason sunduğu bir ürün zaten onda da bir problem yaşayacağınız sanmıyorum ama o bütçelerde geziyorsanız anker ve ugreen kesinlikle ilk tercih olmalı derim

Vention ürünlerini 2-3 senedir kullanıyorum ve hala kullanıyorum. TR ye gelince Powerbanki alayım dedim %20 ile güzel fiyata geldi benim için.

Teşekkürler

Geri