Öneri Araba Tavsiye (Acemi)

Piotek

80+
Reaksiyon skoru
20
Merhaba, Ehliyeti yeni aldım daha trafiğe bile çıkmadım. İstabul'da yaşıyorum bizim burasıda dar sokaklar hep, Fatih tarafındayım. 1-1.3Milyon arası bütcem var. Sizce nasıl bir arabaya bakmalıyım? Havalimanına gidip geleceğim daha çok, orada çalışıyorum. Ailemin de arabası olmadığı için arabalar hakkında pek fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba, Ehliyeti yeni aldım daha trafiğe bile çıkmadım. İstabul'da yaşıyorum bizim burasıda dar sokaklar hep, Fatih tarafındayım. 1-1.3Milyon arası bütcem var. Sizce nasıl bir arabaya bakmalıyım? Havalimanına gidip geleceğim daha çok, orada çalışıyorum. Ailemin de arabası olmadığı için arabalar hakkında pek fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
Elektrikli almanı tavsiye ederim

Istanbulda elektrikli alırsanız daha cok işinize yarayacaktır

Daha küçük elektrikli araba varmı bu fiyatlara Togg büyük gibi geliyor bana.

Daha küçük elektrikli araba varmı bu fiyatlara Togg büyük gibi geliyor bana.
ilk yıldan sonra zaten alışacaksın hocam direk adamakıllı bir araç almak daha mantıklı

E 208 , e c3 var ama segment olarak togg alırsanız daha memnun kalırsınız

tabi hocam togg daha mantıklı ama arkadaş büyük geliyo yazmış o yüzden böyle bir öneride bulundum eğer aracın genişliğine alışabilirse istanbul trafiğinde düşünmeden togg alsın
Opel’e o kadar para vermek yerine yerli ve milli gururumuz olan TOGG’u almak daha mantıklı

Opel’e o kadar para vermek yerine yerli ve milli gururumuz olan TOGG’u almak daha mantıklı
hocam togg piyasasına pek hakim değildim şimdi baktım arkadaşın bütcesine alınan togg hasar kayıtlı kazalı oluyo temiz düzgün bir togg için 1.7m bütce lazım bu durumda opel daha mantıklı gibi

hocam togg piyasasına pek hakim değildim şimdi baktım arkadaşın bütcesine alınan togg hasar kayıtlı kazalı oluyo temiz düzgün bir togg için 1.7m bütce lazım bu durumda opel daha mantıklı gibi
Benim attığım iyi ama?

Geri