Gemini pro alacaksam 1 yıllık mı almalıyım sene sonuna kadar gecerliyseÜniversite öğrencisi olanlar veya üniversite kaydı yapacaklar faydalanabilir. Geçen yıl 1 senelik Gemini pro alanlar da hala öğrenciyse tekrar alabiliyor. İsterseniz 12 ay ücretsiz Gemini Plus isterseniz %79 indirimli Gemini Pro (Ayda 179TL) alabilirsiniz. Sene sonuna kadar geçerli.![]()
Öğrenciler için Gemini: Google'dan yapay zeka destekli çalışma arkadaşınız
Ev ödevlerinde yardımdan video oluşturmaya kadar birbirinden farklı işlemler için okulda ve diğer yerlerde Gemini'ın gücünden yararlanın. Google AI Pro ile Gemini'a daha kapsamlı erişim elde edin.gemini.google
Not: Mevcut Prosu henüz bitmeyenler bitene kadar kullanmaya devam edebilir buna hemen geçmenize gerek yok.
Zaten pro olduğu için deneyemedim bir dikkat edersinizYan hesaba baktım 12 ay ücretsiz diyor bende öğrenci için
Gemini kadar kotu , vasat bir yapay zeka gormedim. Sohbet biraz uzadigi zaman webden aramasi kapaniyor ve o sohbet cope gidiyor. Yinede uygunÜniversite öğrencisi olanlar veya üniversite kaydı yapacaklar faydalanabilir. Geçen yıl 1 senelik Gemini pro alanlar da hala öğrenciyse tekrar alabiliyor. İsterseniz 12 ay ücretsiz Gemini Plus isterseniz %79 indirimli Gemini Pro (Ayda 179TL) alabilirsiniz. Sene sonuna kadar geçerli.![]()
Öğrenciler için Gemini: Google'dan yapay zeka destekli çalışma arkadaşınız
Ev ödevlerinde yardımdan video oluşturmaya kadar birbirinden farklı işlemler için okulda ve diğer yerlerde Gemini'ın gücünden yararlanın. Google AI Pro ile Gemini'a daha kapsamlı erişim elde edin.gemini.google
Not: Mevcut Prosu henüz bitmeyenler bitene kadar kullanmaya devam edebilir buna hemen geçmenize gerek yok.
İndirimli olarak alınırsa 4 yıla kadar (öğrencilik devam ederse) geçerli indirim ama planlara zam gelirse indirim korunsa da ödenecek tutar artabilirGemini pro alacaksam 1 yıllık mı almalıyım sene sonuna kadar gecerliyse
Uzun ? Bende ilk sohbetten kapanıyor: D ve hala 3.1 de kaldilar yaGemini kadar kotu , vasat bir yapay zeka gormedim. Sohbet biraz uzadigi zaman webden aramasi kapaniyor ve o sohbet cope gidiyor. Yinede uygun
Ücretsiz olanı almak için hesapta aktif Google One aboneliği olmaması gerekiyor. Aktif Pro olan hesaplar süreleri bitip planları iptal olunca alabilir.Yan hesaba baktım 12 ay ücretsiz diyor bende öğrenci için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Zaten pro olduğu için deneyemedim bir dikkat edersiniz
Yaktı hocam 2 aylık üyelik çöp oldu ahahaha.Aldıysanız kalan ücretsiz üyeliği yakıp ücretlendirmeye hemen mi başlıyor yoksa kalan 2 ayı ekliyor mu?
Ücretsiz üyeliği yakıyorsa mevcut Pro kullanıcılarının bekleyip alması daha mantıklı olabilir.