🔥İndirim Ktc M27t6s 2k Qd-Mini Led Ips Beyaz Monitör 14.999 TL!

KTC çıkışı yüksekten yapıp satamayınca düşürüyor. H27E6 13.999'dan geldi şuan 8800'e kadar düştü geçen. Tabi zam olaylarını, ben değerlendiremem. Satış politikası genelde bu şekilde. Satışa bağlı 12.500'e falan gerileyebilirde, garantisi yok.
Miniled için 11K benim için alınabilir sınır düşerse alırım düşmezse artık 11.11 de bahtımıza ne gelirse 14000tl zaten ktc nin belirlediği fiyat. Büyük ihtimal zam gelmezse Eylül ayında 13500 13000 sayılarını görür.

Miniled için 11K benim için alınabilir sınır düşerse alırım düşmezse artık 11.11 de bahtımıza ne gelirse 14000tl zaten ktc nin belirlediği fiyat. Büyük ihtimal zam gelmezse Eylül ayında 13500 13000 sayılarını görür.
11k ya mini led var zaten onu alabilirsin

Konudaki ile kıyaslarsan hangisini neden önerirsin hocam?
Bu arada 50 bin TL altına MSI MPG 322UR QD-OLED X24 stoğu bekliyorum 1 aydır ama yok. Bu gidişle de ya geç gelecek ya da zamlı gelecek gibi görünüyor. Mini LED'ler 10-20 arası paralara mantıklı gibi geliyor. Ne dersiniz?

Bu arada 50 bin TL altına MSI MPG 322UR QD-OLED X24 stoğu bekliyorum 1 aydır ama yok. Bu gidişle de ya geç gelecek ya da zamlı gelecek gibi görünüyor. Mini LED'ler 10-20 arası paralara mantıklı gibi geliyor. Ne dersiniz?
Ne ktc yi ne tcl i detaylıca araştırmadım çoğu özellikte renk, hdr parlaklık vs daha iyi ancak ld performans farklarını bilmiyorum. Elimde üründe yok şimdi kıyaslamadım yorum yapmak cok zor oluyor cünkü mini led teknolojisi oled veya Edge lit IPS gibi değil. Ld performansını gözümle görmeden bir şey diyemem. 180 zone ile tcl 1152 zone lu xiaomi den iyi iş çıkartmış kullanıcı yorumlarına göre. Var sen hesap et ld optimizasyonu ne kadar önemli.

Giga var MSI muadili

MSI bile batırdı üst modelde

Bölgesel karartmanın başarısı uygulanan algoritmada yatıyor, dediğin gibi iyi optimize edilenler de var kötü sonuç çıkaranlar da var.

Olay sadece dimming zonesun kaçar grid .x. olduğu veya toplam led sayısından ibaret değil.

Birkac gundur İngiliz bir TV tamircisi adamin videolarini izliyorum. Son 3-5 yilda bana sadece 2 tane TCL TV geldi dedi ama tabi kullanici yorumlarinda urunler zaten ucuz deniliyor (bizim piyasanin aksine TCL fiyat yonuyle saglam satmistir, kimse x2 odenecek parayla garanti kapilarinda surunmek istemez)

Tabi tamiratla ugrasacaklarina ucuz oldugundan yenisini aliyorlar diyenler de olmus. LGyi hatta Samsungun bazi modellerini biraz elestirmis videolarinda. Panasonic Plasmayi ovmesi kullanip bildigim icin hosuma gitti. Yine de youtberlara pek guvenmiyorum..

Satıcı nasıldır bilen var mı? İade vs durumu olursa diye...

artık mo32u24 veya 321up x24 almayacaksan, elinde monitörün varsa trueblack600 lü qd bekle bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

baktığın monitör ile o bütçedeki monitör arasında dağlar kadar fark var, 9070 xt-5070 ti üzeri kartın varsa almışken daha iyisini alayım dersen oled yapıştır

artık mo32u24 veya 321up x24 almayacaksan, elinde monitörün varsa trueblack600 lü qd bekle bence
Gigabyte markasına uzağım, x24 stok yok... Üstelik masam da 120x60. O nedenle 2k 27 inç mini led mantıklı gelmeye başladı. İleride geçerim olede diyorum. Mini ledi de hanıma veririm. Şu anda ex2510s var.

Gigabyte markasına uzağım, x24 stok yok... Üstelik masam da 120x60. O nedenle 2k 27 inç mini led mantıklı gelmeye başladı. İleride geçerim olede diyorum. Mini ledi de hanıma veririm. Şu anda ex2510s var.
gigabyte niye uzaksın ki? monitörde eğer sorun yoksa marka ayırt etmek saçma bence özellikle oled monitörler arasında çünkü panel ya samsung ya lg ya da tcl
60 cm gerçekten sıkıntıymış, 75 cm ile 32 almaya zor karar verdim 27 miniled alsan daha iyi olabilir
hem hanım statik ögeleri daha rahat kullanır

Satıcı nasıldır bilen var mı? İade vs durumu olursa diye...
Normal bir satıcı her şey çıkabilir iade diyince aklıma Amazon harici bir şey gelmiyor diğerleri fıs.

Giga iyidir ama oled monitörlerin hdr vasat
17306.webp
17307.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gigabyte niye uzaksın ki? monitörde eğer sorun yoksa marka ayırt etmek saçma bence özellikle oled monitörler arasında çünkü panel ya samsung ya lg ya da tcl
60 cm gerçekten sıkıntıymış, 75 cm ile 32 almaya zor karar verdim 27 miniled alsan daha iyi olabilir
hem hanım statik ögeleri daha rahat kullanır
Aynen

Son düzenleme:
@Tayfunns Hocam DM gönderemiyorum çok önemli bir konuyla ilgili sana ulaşmam gerekiyor. DM'den ulaşabilir misin? Ürün vs. sorup zamanını çalmayacağım.

Quantum dot
Mini LED 1152 zone
2k 27''
DisplayHDR1000
200hz
IPS Panel

Trendyol da peşin fiyatına taksit fırsatı var ama biraz daha pahalı.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Merhaba,

Arkadaşlar alınır mı sizce bu monitör. Fiyatına göre kağıt üzerinde özellikleri çok iyi. Bağımsız incelemelerde de kağıt üzerindeki değerleri verdiği doğrulanıyor. Lakin satış sonrası destek konusunda çekincem var. TCL 27G64 modeline baktım onda da karartma bölge sayısı çok az, mini led in avantajı zaten burda. O sebeple kararsız kaldım.

Geri