🔥İndirim Cooler Master Masterbox Mb311l Fanlı Micro Atx Oyuncu Kasası 1499 TL

Alpha45

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,760
Cooler Master MasterBox MB311L, 344 mm uzunluğa kadar ekran kartlarını destekleyerek günümüzdeki bir çok üç fanlı kartı sorunsuz bir şekilde kasaya sığdırmana imkan tanırken; sıvı soğutma tarafında ön panelde 280 mm'ye kadar, üst panelde 240 mm'ye kadar desteliyor. İhtiyacı olan değerlendirebilir bu fiyatta güzel bir kasa olduğunu düşünüyorum.

Konu açmaya gelmiştim.
47121.webp

47123.webp

Aslında fena değilmiş ama bu markanın fanları bana hiç güven vermiyor :D

Cooler Master MasterBox MB311L, 344 mm uzunluğa kadar ekran kartlarını destekleyerek günümüzdeki bir çok üç fanlı kartı sorunsuz bir şekilde kasaya sığdırmana imkan tanırken; sıvı soğutma tarafında ön panelde 280 mm'ye kadar, üst panelde 240 mm'ye kadar desteliyor. İhtiyacı olan değerlendirebilir bu fiyatta güzel bir kasa olduğunu düşünüyorum.
Benim gözlerim beni mi yanıltıyor anlamadım. Kasa ön kısmı cam dimi

PTT kargo ile gelecekse de sıkıntı açıkçası.

Bazı kişiler ptt awm kötü güvenilir değil diyo niye

Bazı kişiler ptt awm kötü güvenilir değil diyo niye
Satıcı önemli burada Ptt avm pek iyi değil ama satıcı güvenilirse platform pek önemli değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gördün mü :D Fiyatla alakası yok bu markanın fanları bi garip hep.
Garipmiş ya hocam daha sonra kasaya şu fanlar takılabilir o zaman stok gelirse tabi https://forum.donanimarsivi.com/konu/deepcool-fd12-argb-siyah-3lu-12-cm-kasa-fani-766-30-tl.1252742/

Inventusun kendi stesinde bir suredir bu para. Iki farkli modeli var birinin onu cam birinin mesh yapida. Ayrica uygun fiyatli bir kac model daha vardi. Firma bana simdiye kadar sorun yasatmadi ama bu isler sans isi sanirim.

Geri