Aderal
80+ Bronze
Uygunsuz davranış
Cahil herifPSU suz bir kasanın bu kadar pahalı olmasına gülüyorum, sana değil chill
Cahil herifPSU suz bir kasanın bu kadar pahalı olmasına gülüyorum, sana değil chill
CH560 Ön Tarafta 3X140 Mm Fan Var 420 Radyatör Desteklemez Mi ?Öne 420 diyor bence kötü üste 420 olmadıktan sonra ne işe yaricak
Desteklemez fan ile radyatör aynı deil fan destekler ama radyatör vida yuvası yoksa nasıl takcanCH560 Ön Tarafta 3X140 Mm Fan Var 420 Radyatör Desteklemez Mi ?
Destekler Diyorsan Buna Bakmaya Gerek Yok
Her Türlü Açıdan Bu Kasa Daha İyi .
DeepCool CH560 ARGB 4xARGB Fanlı Mid-Tower E-ATX Gaming Mesh Siyah Kasa Uygun Fiyatları ile Tebilonda
DEEPCOOL Marka DeepCool CH560 ARGB 4xARGB Fanlı Mid-Tower E-ATX Gaming Mesh Siyah Kasa Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Takarız Bir ŞekilDesteklemez fan ile radyatör aynı deil fan destekler ama radyatör vida yuvası yoksa nasıl takcan
bunda psu var mı acabaCH560 Ön Tarafta 3X140 Mm Fan Var 420 Radyatör Desteklemez Mi ?
Destekler Diyorsan Buna Bakmaya Gerek Yok
Her Türlü Açıdan Bu Kasa Daha İyi .
DeepCool CH560 ARGB 4xARGB Fanlı Mid-Tower E-ATX Gaming Mesh Siyah Kasa Uygun Fiyatları ile Tebilonda
DEEPCOOL Marka DeepCool CH560 ARGB 4xARGB Fanlı Mid-Tower E-ATX Gaming Mesh Siyah Kasa Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
En kotu çift taraflı bantla yapistiririzTakarız Bir Şekil
Olmadı Gider Morpheus Alırız Dert Değil
Sen nie böyle garip soru soruyorsun sence psu olabilirmi ?bunda psu var mı acaba
Hayır Ama 850 Watt Hali 6K'dan Başlıyor .bunda psu var mı acaba
Bu zaten daha mantıklı 2k ya 850w Gold power bulamazsin
Power modeli neydi bunun
Hatırlamıyorum Ama Trier A Veya B Listesindeydi GalibaBu zaten daha mantıklı 2k ya 850w Gold power bulamazsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Power modeli neydi bunun
Pn850m var galiba kodda oyle yazio ürün kodundaHatırlamıyorum Ama Trier A Veya B Listesindeydi Galiba
Olabilir , Bu İncelemedede Mevcut Yazılmış Çünkü .Pn850m var galiba kodda oyle yazio ürün kodunda