🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
Silindi
konuyu boş boş rahatsız etme mesaj yazmadan önce de kurallara bakmanı öneririm.aynen lasdkasldkasöd
ne kurali dostum, insanlar uyguna psu dahil kasa bakıyor sen psu olmayan kasayı 420mm radyatör var diye ucuz diye paylasıyorsun, olum 420mm radyatör takcak adam sence kasa fiyatı indirime girse de alsam diye düşünüyo mudur? Gider alır fiyatı neyse asldkasddas sen 12100f in ile hic bakma zaten isine yaramaz btwkonuyu boş boş rahatsız etme mesaj yazmadan önce de kurallara bakmanı öneririm.
Dostum ben PSU olmayan Rog Helios kasaya 12K verdim bana da gülecek misin?güç kaynaksız fiyat mı bu asldkjasdpsöd
kural olarak random atmandan bahsettim, gayet normal bir mesaj yazmama karşın çok toxic bir şekilde cevap vermişsin yaşını belli ediyorsun.ne kurali dostum, insanlar uyguna psu dahil kasa bakıyor sen psu olmayan kasayı 420mm radyatör var diye ucuz diye paylasıyorsun, olum 420mm radyatör takcak adam sence kasa fiyatı indirime girse de alsam diye düşünüyo mudur? Gider alır fiyatı neyse asldkasddas sen 12100f in ile hic bakma zaten isine yaramaz btw
Kral boşver takma şu o.cocugunu 15 yaşında ahkam kesiyor burdakural olarak random atmandan bahsettim, gayet normal bir mesaj yazmama karşın çok toxic bir şekilde cevap vermişsin yaşını belli ediyorsun.
Küfür ettin diye ceza almışsın değmedi bunun için aldjğın cezaya.Kral boşver takma şu o.cocugunu 15 yaşında ahkam kesiyor burda