Zeitgest
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 21
- İsim
- Ömer Faruk KARADENİZ
Uygunsuz davranış
Yaa ne boş insansın sen ya . Hala konuşuyorsun sinek gibi vızıldıyorsun sadece. Benim insanlığımı sorgulama haddine sahip değilsin. 30 yaşındayım ben yavrum . Seninle gel bitane şubeye gidelim de bana bi donanım eğitimi versinler görelim aslanım ya gerçekten . Sadece velet gibi boş boş konuşuyorsun . Bahsettim bak sana ÖNCE OKUMAYI ÖĞREN . SONRA OKUDUĞUNU ANLAMAYI ÖĞREN . SONRADA NE DEDİĞİMİ ANLA ONDAN SONRA KONUŞ ABİSİ . Burda foruma 1 kere yorum yapmışsın hayatın boyunca onuda gereksiz yapacak kadar da cahil cüheylasın canımı sıkma benim hadi yol al.Ya hakaret etmeden konuşayım diyorum da böcek gibi adamsın burda aklınca milleti ezeceksin yok asgari ücretle çalışıyorlarmış da yok sürünüyorlarmış da sen kimsin de insanları yaptıkları işe aldıkları maaşa göre küçümsüyorsun hayatta ne başarın var? Ordaki eziklemeye çalıştığın ekip arkadaşlarım senin gibi gelen çoluk çocuğa donanım dersi verip gönderiyordu Şuan bu sektörde bile değilim bu arada özel sektörde beyaz yakalı olarak çalışıyorum ama senin gibi kimseyi mesleğinden ve aldığı maaştan dolayı küçük görecek kadar sonradan görme değilim çok şükür. 50 Fırın ekmek yemen lazım insan olabilmen için