smmmhunter
80+
- Reaksiyon skoru
- 137
Hayır Dark'tan 10 kat kalın sacı var. Fanları da ARGB. Üste 360mm desteği var.dark maxima v30 mu bu mu
Hayır Dark'tan 10 kat kalın sacı var. Fanları da ARGB. Üste 360mm desteği var.dark maxima v30 mu bu mu
Tek fark sac kalitesi sadece kontrolcü falan yok o çok önemli değilde yarın bakıp alacağım soğutması falan nasıldır kullanıyor musun sen ses galan yapıyor mu fanlarHayır Dark'tan 10 kat kalın sacı var. Fanları da ARGB. Üste 360mm desteği var.
Ulan 7 ceddi adam gibi konuş canımı sıkma burda yalan yanlış bilgi vererek insanları yanıltma. Cooler Master MasterBox TD500 V2, 2022 yılında piyasaya sürüldü. 2 yıllık kasayı 3 yıldır kullanıyorsun.3 yıl kullandım . kulağını dayamana gerek yok fan sana dayar . Boş yapmak için yorum yapma . Senin gördüğün kasanın 7 ceddini görüp test ettim ben .
Hayır kullanmıyorum ama çok kişiye aldırdım. Alan kişilerden memnun kalmayan yok.Tek fark sac kalitesi sadece kontrolcü falan yok o çok önemli değilde yarın bakıp alacağım soğutması falan nasıldır kullanıyor musun sen ses galan yapıyor mu fanlar
MSI MpG gungnir 300r airflow dan büyük mü bu kasa genişlik yükseklik ve gpu boyutu kısmındanhttps://www.vatanbilgisayar.com/coo...h-4x120mm-argb-led-fanli-midt-siyah-kasa.html %10 indirim var daha ucuza yok piyasadaAlıntıyı görüntüle
MSI MpG gungnir 300r airflow dan büyük mü bu kasa genişlik yükseklik ve gpu boyutu kısmından
Fiyat olarakta iyi tabii ki buradaki kasaların fiyatlarıyla senin önerdiğin bir değil reisimBu fiyata fractal design pop air xl var. Çok daha iyi burada önerilen kasalardan.
Şu an indirimde hocamFiyat olarakta iyi tabii ki buradaki kasaların fiyatlarıyla senin önerdiğin bir değil reisim![]()