ilknurozturk
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
Tesekkurler
Soğutması bir tık kötü bunun incelemelerde öyle diyorlarcc560 mı yoksa bu mu?
A21 plus 3100 TL'ye değer mi? Bende ona bakıyordum. TD500'den kaliteli midir?Bunu alcanıza gidin Asus a21 plus veya Dragos North falan alın
3100 lira iken bence TD500 den daha kaliteli olmasına gerek yok. GPU desteği yeterli, 360mm desteği var. Yanılmıyor isem de 3+1 ARGB fanla geliyor olması lazım ki TD500 o kadar da süper bir kasa değil bence ederi 2999 falan bu kasanın ne özelliği varda 4k+ etsin.A21 plus 3100 TL'ye değer mi? Bende ona bakıyordum. TD500'den kaliteli midir?
Öneri için teşekkür ederim. Asus'un sadeliği hoşuma gitti baya. Sanırım onu alacağım.3100 lira iken bence TD500 den daha kaliteli olmasına gerek yok. GPU desteği yeterli, 360mm desteği var. Yanılmıyor isem de 3+1 ARGB fanla geliyor olması lazım ki TD500 o kadar da süper bir kasa değil bence ederi 2999 falan bu kasanın ne özelliği varda 4k+ etsin.
Ha bu arada iç tasarımına okeysen Maxima V30 da bakabilirsin kalite olarak bunların bi tık altıdır ama yine radyatör ve gpu desteği vb yeterli bir kasa
çok güzel kasaymışta bana atx lazım yokmudur bunu atx'i3100 lira iken bence TD500 den daha kaliteli olmasına gerek yok. GPU desteği yeterli, 360mm desteği var. Yanılmıyor isem de 3+1 ARGB fanla geliyor olması lazım ki TD500 o kadar da süper bir kasa değil bence ederi 2999 falan bu kasanın ne özelliği varda 4k+ etsin.
Ha bu arada iç tasarımına okeysen Maxima V30 da bakabilirsin kalite olarak bunların bi tık altıdır ama yine radyatör ve gpu desteği vb yeterli bir kasa
3 yıl kullandım . kulağını dayamana gerek yok fan sana dayar . Boş yapmak için yorum yapma . Senin gördüğün kasanın 7 ceddini görüp test ettim ben .Napıyon kulağını mı kasaya dayıyorsun. ses nasıl geliyor? yorum yapmak için yapmayın.![]()
dark maxima alsam hocam nasıldır acaba maxima v30 varya3 yıl kullandım . kulağını dayamana gerek yok fan sana dayar . Boş yapmak için yorum yapma . Senin gördüğün kasanın 7 ceddini görüp test ettim ben .
dark maxima v30 mu bu muBu varken hiçbiri alınmaz. Hem 360mm desteği var hem her şey sığıyor hem de sac kalitesi gayet iyi.
![]()
Raijintek Ponos Ultra MS4 RJ-0R20B00226 ARGB 4 Fanlı E-ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Raijintek Ponos Ultra MS4 RJ-0R20B00226 ARGB 4 Fanlı E-ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Raijintek Ponos Ultra MS4 RJ-0R20B00226 ARGB 4 Fanlı E-ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 2.698,86 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com