Faydası yok zararı var aldık boş duruyor bi kasaya karar veremedim360 ile 420 ne kadar fark ediyor değiyor mu bu kadar kasa aramaya
420 ön paneleymiş420mm sıvı soğutucu destekli en ucuz kasa
COOLER MASTER MASTERBOX 600 TG Mesh 3X140MM ARGB MidT ATX BEYAZ KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER MASTERBOX 600 TG Mesh 3X140MM ARGB MidT ATX BEYAZ KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Degmez aslında radyatör kalınlığı var360 ile 420 ne kadar fark ediyor değiyor mu bu kadar kasa aramaya
Abartıldığı kadar kötü etkilemiyor kendim test ettim 1-2 derece fark oldu ama ben yine de öne takmam çok kötü gözüküyorÖn panele takılan sıvı soğutma = ÇÖP OĞLU ÇÖP
Kasa hava akışının içine ettikten sonra 420mm sıvı soğutma takmanın hiç bir anlamı yok. Hava akışını çöp edip 420mm radyatör kullanacağıma üst tarafa 240mm kullanırım çok daha sağlıklı.
Estetik açısından güzel durmuyor az daha çıkıp morpheus felan alınmalıAbartıldığı kadar kötü etkilemiyor kendim test ettim 1-2 derece fark oldu ama ben yine de öne takmam çok kötü gözüküyor