Gta 6 Yeni Sızıntı (4. Sızıntı)

Simdi millet zaten ps 5 de aldım pc de almam diyecek online gelince ps te hile yapamadıgı icin mecbur shark card alacak birde ordan komisyon koyacak sony. Ne guzel ye iç yat para kazan
Eğer oyunda çok hile olmasaydı bir aralar o shark kart almayı düşünüyordum ama işte o hileciler varken herhangi bir rekabete 0 katkıı olunca ne gereği var. Umarım gta6 online'da düzelir ama sızıntılar online konusunda moral bozusu, umarım gta5'deki gibi daa özgür hareket olur ya sızıntılar nedense bana yapay ve zoraki hissettirdi sizce yanlış mı düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tabii geliiştirme sürecindeydi umarım daha iyidir

Eğer oyunda çok hile olmasaydı bir aralar o shark kart almayı düşünüyordum ama işte o hileciler varken herhangi bir rekabete 0 katkıı olunca ne gereği var. Umarım gta6 online'da düzelir ama sızıntılar online konusunda moral bozusu, umarım gta5'deki gibi daa özgür hareket olur ya sızıntılar nedense bana yapay ve zoraki hissettirdi sizce yanlış mı düşünüyorum
Bu buildler çok eski dostum rdr 2nin üstüne inşa etmişler gibi duruyor çıkacak sürüm boyle olmayacaktır. Gta dedigin hızlı oynanısa sahip olmalı yavaş değil. Gta online da shark carda hic gerek yoktu 6 7 sene once 3 4 defa 50m attım cheat engine ile hala onu kullanıyorum

Son düzenleme:
hl2 den sonraki en iyi leak olma yolunda ilerliyor

Oyunun hikayesi ile ilgili spoiler
28053.webp

GTA 6'nın kaynak kodlarını çalan bir kişi şuan hapiste diye biliyorum ama 2-3 kişiye daha vermiş.
Bilmedigimiz başka kişilerde olabilir
Sonuç olarak gram umrumda degil. Bir tane oyununa bile resmi Türkçe dil destegi eklemediler. Beni umursamayanı ben hiç umursamam. Kaynak kodları büyük ihtimal salınacak. :ROFLMAO:

Son düzenleme:
GTA 6'nın kaynak kodlarını çalan bir kişi şuan hapiste diye biliyorum ama 2-3 kişiye daha vermiş.
Bilmedigimiz başka kişilerde olabilir
Sonuç olarak gram umrumda degil. Bir tane oyununa bile resmi Türkçe dil destegi eklemediler. Beni umursamayanı ben hiç umursamam.
Bu yorumu niye yazdım. 3 sayfa konuda sanki gta ve rockstar babanızın ogluymuş gibi hacker tutuklansın vs demişisiniz. Rockstar savunuyorsunuz. Yapmayın sizi bu kadar umusamayanları umursamak yanlış.
Kimse bizi umursamıyor ki. Umursadığını düşündüklerin de babasının hayrına yapmıyor, hepsi pazarlama taktikleri.

Millet Gabe için de aynı şeyi diyor Steam'de vs. o da bu şekilde denile denile parayı kaldırdı kendine yat şirketi açtı. %100 hayrına yapmadı yani.

O yüzden çok kafaya takmaya gerek yok. Sizi neyin memnun ettiğini düşünüyorsanız ona devam. Kapitalist sistemde umursandığımız falan yok zaten.

Kimse bizi umursamıyor ki. Umursadığını düşündüklerin de babasının hayrına yapmıyor, hepsi pazarlama taktikleri.

Millet Gabe için de aynı şeyi diyor Steam'de vs. o da bu şekilde denile denile parayı kaldırdı kendine yat şirketi açtı. %100 hayrına yapmadı yani.

O yüzden çok kafaya takmaya gerek yok. Sizi neyin memnun ettiğini düşünüyorsanız ona devam. Kapitalist sistemde umursandığımız falan yok zaten.

Burada mesele al ver dengesi. Oyun satın alınıyor. Seveni çok, Türkçe dil destegi için talep çok. Sonuç yok ise, tırnak içinde 'Kafaya takacaksın'. Daha dogrusu gerekeni yapacaksın. 1 tane bile rockstar oyununu orjinal almadım. Korsan bile oynamadım. 'Umursamak' işin sokak agzı kısmı. Kapitalist sistemi bu kadar iyi biliyorsan ve bana ögüt verecek kadarda nacizane konuşabiliyorsan, boykot yapacak kadarda bilinçli olmuşsun demektir. GTA 6 orjinal almazsın olur biter. (y)

Burada mesele al ver dengesi. Oyun satın alınıyor. Seveni çok, Türkçe dil destegi için talep çok. Sonuç yok ise, tırnak içinde 'Kafaya takacaksın'. Daha dogrusu gerekeni yapacaksın. 1 tane bile rockstar oyununu orjinal almadım. Korsan bile oynamadım. 'Umursamak' işin sokak agzı kısmı. Kapitalist sistemi bu kadar iyi biliyorsan ve bana ögüt verecek kadarda nacizane konuşabiliyorsan. Boykot yapacak kadarda bilinçli olmuşsun demektir. GTA 6 orjinal almazsın olur biter. (y)
Al-ver değil arz-telep derler ona da hemen hemen aynı şey sayılır. Oyun satın alınmasından çok pazarlama taktiği her şey. Adam yapmadan da aldırabilmişse zamanında, tekrar aldırabileceğini öngörüyor. Komünite olarak bir olamadığımız için de adamlara her türlü para akışı sağlanıyor.

Misal korsan oynansın vs. deniyor ya büyük firmalara o da sökmüyor çünkü sen yine konuşup edip, fikirlerini paylaşıp yine adamlara platform sağlamış oluyorsun. Kapitalist sistemin aptallığı burada zaten. Her şey pazarlama sistemi. Sen adama para vermesen de adam kendini geçindirecek kadar kazanıyor, üstüne sen çalsan da çaldığını konuşman bile daha fazla konuşulmasına sebep oluyor. He yine yatırımcıları için vs. olabildiğince bunun olmaması için gecikmeler, önlemler vs. alıyorlar ama zaten atı alan üsküdarı geçmiş oluyor.

Sana öğüt verme falan haddime değil, herkesin fikri kendine. Ben sadece kafaya çok da takılacak bir konu olmadığını, bu tür şeylerde ne yaparsak yapalım hep bunlarla karşılaşacağımızı düşünüyorum. Eskiden böyle düşünmezdim de sistem kabullendirdi diyelim. Tepki göstermiyor da değilim, bayağı bir Türkçe projelerine destek olmaya çalıştım komüniteler ile vs. ama birleşemediğimiz için bazı yerler yapıyor, bazıları yapmıyor. Ben yine de sevdiğimden oyunu, alacağım ama bu Türkçe istemediğim anlamına gelmiyor.

İşin komik yanı adam yayınladığı bütün videoları kendisi captureleyip atıyormuş. Baştan sona hikayeyi yayınlarsa şaşırmam. Yüksek ihtimal 2024-2025 civarlarının bir buildine sahip. Son sürüm olmadığı aşikar.
O zamanlar hikayeyi eklemişler mıdır ki
Bence hikaye elinde değil sadece eski sürümlerdeki oynanislari atabiliyor

O zamanlar hikayeyi eklemişler mıdır ki
Bence hikaye elinde değil sadece eski sürümlerdeki oynanislari atabiliyor
Adam cut scene den kendisine uygun bir sahneyi çıkarıp paylaştı. Burda iki ihtimal var. Ya adamım elinde tonla cutscene var ve aralarından kendine uyanıp tutup paylaştı ya da ne tesadüf ki o sahneyi sadece elde etti :). Yani kısaca evet yüksek ihtimal adamın elinde 2025 yılından oyunun büyük çoğunluğunun tamamlandığı bir build var.

Güncelleme: 12 saattir elemandan haber gelmiyor. Tutuklanma ihtimali yüksek ama henüz resmi bir doğrulama yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hahaahaha adam leek yazıyor hep leak yazacağına
Hocam kalp kırmak istemem ama şu yorum cahilliktir. "LEEK" kelime anlamı olarak pırasa demek. Adam profil fotoğrafıyla harmanlayıp kelime oyunu yapıyor yani.

Alıntıyı görüntüle
Evet beyler adamın elinde gta 6 nın bir buildi var sizce bundan sonra neler olur ?

ayrıca bu videoda silah ve uçak kullanıyor
Sadece dijitale satma kararından vazgeçirmek için leakleri paylaştığını açıklamıştı

Lucia'nın endinginin olduğu bir dosyayı bile paylaştı. Rockstar fiziksel satmayı kabul etmezse tüm buidli salacak gibi geliyor bana hayırlısı

Geri