Wraith Spirit Of Aim Mouspead Almaya Değer mi?

Benim sanırım biraz daha düşünmem lazım hocam. Her ne kadar almak istesem de bu paraları yeni çıkmış bir oyuna vermek daha mantıklı geliyor bir yandan.
böyle uzun bir mousepad varsa bence bu da ek olarka dursun mantığı saçma gibi hocam.
Ama L masa dedin oturma şeklini falan bilmiyorum nasıl düşünüyorsun

İdarelik kullanıyorsan oyuna vermej daha mantıuklı olabilir

böyle uzun bir mousepad varsa bence bu da ek olarka dursun mantığı saçma gibi hocam.
Ama L masa dedin oturma şeklini falan bilmiyorum nasıl düşünüyorsun
Yedek gibi değil hocam alırsam kullanabilirim direk. Masa L olduğu için komple masayı mousepad kaplar yani. Tam ortalı oturuyorum. Sadece değip değmeyeceği konusunda emin değilim.

Ben normalde spirit olanı almak istiyordum ama yüzeyi bir tık rahatsız ediciymiş sanırım böyle yorumlkar görünce almaktan vazgeçtim
Bunu aldım ve hala memnunum kullanıyorum .

Yorumlarda spirit of aim'den buna geçtim ve çok daha iyi falan diyenler de var .

Hocam mousepad almak istiyorsan al istemiyorsan alma bu senin görüşüne göre değişir , kimine göre bi bez parçası ama kimine göre çok önemli bir şey.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

SteelSeries QcK ve Qck+ falan bakabilirsin
Bende SOA speed var ve klassegear longteng hu oyun hybrid mousepadim de var soa ile tamamen aynı geldi bana nedense kayganlık olarak bence speed modeli hybrid gibi hybrid modelide control gibi soanın

Bende SOA speed var ve klassegear longteng hu oyun hybrid mousepadim de var soa ile tamamen aynı geldi bana nedense kayganlık olarak bence speed modeli hybrid gibi hybrid modelide control gibi soanın
Direkt ikisini de yan yana koydum sıra sıra denedim fark göremedim

Şu an güncel olarak KlasseGear Pro Dragon XXL mousepad kullanıyorum. Masam büyüdüğü için ve L masa olduğu için bir mousepad daha alayım dedim. Arkadaşlarım bu Wraith'in ürününü önerdiler sizce almaya değer mi? 1500TL gibi bir fiyatı var mouspead için pahalı geldi açıkçası. Online oyun bf1 ve ara sıra CS harici pek oynamam, genelde hikayeli oyun oynarım arkadaşlar çağırınca Valo vs. giderim. Sizce bu mousepad'i almak mantıklı mı yoksa 1500TL'ye oyun falan mı almalıyım?
Güncel olarak online fps oynamıyorsanız mouse ile gelen skatezler uzun süre kullanıldıysa skatez değiştirebilirsiniz hocam şuan ki mousepadiniz eskimediyse yeni skatez ile illa farkı görürsünüz ve maliyet açısından daha uyguna gelir size ben mousepad eskiyince değiştiriyorum yedekte de skatezlerim duruyor eskiyince onları değiştiriyorum.

Güncel olarak online fps oynamıyorsanız mouse ile gelen skatezler uzun süre kullanıldıysa skatez değiştirebilirsiniz hocam şuan ki mousepadiniz eskimediyse yeni skatez ile illa farkı görürsünüz ve maliyet açısından daha uyguna gelir size ben mousepad eskiyince değiştiriyorum yedekte de skatezlerim duruyor eskiyince onları değiştiriyorum.
Skatez olarak ne önerirsiniz hocam. Hiç bilmiyorum onları.

Skatez olarak ne önerirsiniz hocam. Hiç bilmiyorum onları.
Günlük kullanıcı olarak deneyimim çok yok baktım ki fiyatları da artmış ve çeşitlilik aynı şekilde ben aldığımda çoğu yoktu şuan baktıklarımın 2şer adet almıştım hocam bu ürünleri https://wraithesports.com/products/x-raypad-jade-universal-dot-skates
Oyunlarda bir deneyimim yok çok üstüne gitmediğim için ama el hissiyatı olarak bir akıcılık katmıştı kendindeki skatezlerine göre 4 mouse var elimde 3ünü bunlarla değiştirdim araştırıp bilgi edinirseniz diğer modellerde güzel gözüküyor tercih edebilirsiniz.

Günlük kullanıcı olarak deneyimim çok yok baktım ki fiyatları da artmış ve çeşitlilik aynı şekilde ben aldığımda çoğu yoktu şuan baktıklarımın 2şer adet almıştım hocam bu ürünleri https://wraithesports.com/products/x-raypad-jade-universal-dot-skates
Oyunlarda bir deneyimim yok çok üstüne gitmediğim için ama el hissiyatı olarak bir akıcılık katmıştı kendindeki skatezlerine göre 4 mouse var elimde 3ünü bunlarla değiştirdim araştırıp bilgi edinirseniz diğer modellerde güzel gözüküyor tercih edebilirsiniz.
Benim mouse'un altı biraz farklı hocam uymayabilir. Teşekkür ederim.

Benim mouse'un altı biraz farklı hocam uymayabilir. Teşekkür ederim.
Mouseunuza uygun skatez varmı bakın isterseniz 2 adet ofis mouseumda denemiştim gerçekten bunlar olmamıştı 😄geriye kalan tercih mousepad oluyor arkadaşlar deneyimlerini paylaşır sizde bütçenize uygun mousepad bulursunuz umarım.

Mouseunuza uygun skatez varmı bakın isterseniz 2 adet ofis mouseumda denemiştim gerçekten bunlar olmamıştı 😄geriye kalan tercih mousepad oluyor arkadaşlar deneyimlerini paylaşır sizde bütçenize uygun mousepad bulursunuz umarım.
Tamamdır hocam teşekkürler tekrardan.

Şuıan kullandığın speed yanlış görmediysem ,wraith'in speed modelini alabilirsin.
İlla ki farklılıklar olabilir ona bir şey diyemem

Yarın konuyu bi tekrar güncelle istiyorsan , kullanan arkadaşlar varsa veya kullanmış oınlarda yorum yapar
Net fark olur, speed yüzeyi denemiştim. Ben speed önermem, yüzeyi hem hızlı hem de bir miktar yakıyor. Yaz, kış sleeve kullanmak gerekiyor. Hybrid ayrıca CS2, Valorant, R6 tarzı 5v5 dar koridor oyunlar için yüzey olarak daha mantıklı.

Skates tarafında da bence ne çok hızlı ne de çok yavaş seçin. Dot skatesler iyi ama mouseun skatesi çok eskimediyse onu da kullanabilirsiniz.

Net fark olur, speed yüzeyi denemiştim. Ben speed önermem, yüzeyi hem hızlı hem de bir miktar yakıyor. Yaz, kış sleeve kullanmak gerekiyor. Hybrid ayrıca CS2, Valorant, R6 tarzı 5v5 dar koridor oyunlar için yüzey olarak daha mantıklı.

Skates tarafında da bence ne çok hızlı ne de çok yavaş seçin. Dot skatesler iyi ama mouseun skatesi çok eskimediyse onu da kullanabilirsiniz.
Mouse şu anki pad’de bile az kayıyor hocam. Ayrıca speed olması daha iyi gelecek gibi hissediyorum ne kadar yumuşak ve pürüzsüz bir yüzey olursa o kadar çok rahat ederim gibi geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,235,324
Üyeler
201,727
Son üye
Berat Rim
Geri