🔥İndirim 💥 Samsung G5 OLED G50sf - 16.960 TL (En Düşük Fiyat) 💥

Kupon calısıyor
17480.webp

AMZN1000

Ama ben olsam az daha beklerdim G5 fiyatı düşecek gibi sanki

Bunların ekranı insanın gözünü yorabiliyor bi de 2K da blurlanma yapıyordu beni acayip derecede rahatsız ediyordu. 4K OLED'e geçince düzeldi ama belki de QD-OLED diye düzeldi bilmiyorum fakat G5i ben kullanamadan iade ettim

Hocam 16k ya 9 taksit çok iyi değil mi mat üzer mi sizce
Glossy icin 3-4k zorlanır hem şu an indirimsiz glossy 20k beklenirse 18k ya kadar düşebiliyor. Beklersen sorun yok ama bekleyemem dersen alınabilir. Ama çok iyi demek icin bi 5k fark olması lazım bence. Ayrıca biraz daha düşeceğini düşünüyorum.

QD de mat kullanınca macenta tonu ve siyah derinliği etkileniyor loş ortamda bile fark oluyor. Bu yüzden cidden ucuza almak lazım 18k ya glossy düşüyorsa 16k mat icin yeterli bir fiyat değil bana göre.

Glossy icin 3-4k zorlanır hem şu an indirimsiz glossy 20k beklenirse 18k ya kadar düşebiliyor. Beklersen sorun yok ama bekleyemem dersen alınabilir. Ama çok iyi demek icin bi 5k fark olması lazım bence. Ayrıca biraz daha düşeceğini düşünüyorum.

QD de mat kullanınca macenta tonu ve siyah derinliği etkileniyor loş ortamda bile fark oluyor. Bu yüzden cidden ucuza almak lazım 18k ya glossy düşüyorsa 16k mat icin yeterli bir fiyat değil bana göre.
19 a lenovo iyi olur mu hem yükseklik ayarı filan da var

Benim bir arkadaşımın macbooku var, sanırım 1000 veya 1600 nit adam geceleyin %100 de kullanıyorum diyor hiç anlamıyorum nasıl kullanıyor, Benim monitör 300 nit gece %0 veya %10 da kullanıyorum, nasıl bakabiliyorlar o kadar parlak ekrana çok garip.
Gece MacBooku %100 de kullanmak kör eder diye düşünüyorum 😀

Geri