Nothing Phone 3a Nasıldır

Reaksiyon skoru
9
İndirim kuponuyla ay sonuna kadar 20k alınır mı kılıf konusunda falan kararsızım ama a26 falan almaktansa bu cihaz Daha mantıklı duruyor 128 8 versiyonu snapdragon 7s gen 3 var sizin fikriniz nedir

İndirim kuponuyla ay sonuna kadar 20k alınır mı kılıf konusunda falan kararsızım ama a26 falan almaktansa bu cihaz Daha mantıklı duruyor 128 8 versiyonu snapdragon 7s gen 3 var sizin fikriniz nedir

A17 ve Aşağısı
A27 ve Aşağısı
A37 ve Aşağısı

bunların hepsinden iyi bir cihaz. Hiç düşünme.
Beyaz rengi tavsiye ederim. Beyaz rengi kendini daha iyi gösterir Nothinglerde.

Ayrıca yazılım konusunda da en iyi ve en kestirilebilir.
Mesela güvenlik güncellemeleri her 2 ayda bir geliyor ve ufak tefek revizlerle.
Ayrıca 25 Ağustosta Nothing OS 5.0 duyurlacak ve bu cihaza da gelecek. 5.0 Baya yapay zeka ile dolu dolu bir cihaz olacak.

20 bine daha iyisi yok. Tek dezavantajı fazla bilinmemesi. Bu sebeple 2. Eli zayıf.

A17 ve Aşağısı
A27 ve Aşağısı
A37 ve Aşağısı

bunların hepsinden iyi bir cihaz. Hiç düşünme.
Beyaz rengi tavsiye ederim. Beyaz rengi kendini daha iyi gösterir Nothinglerde.

Ayrıca yazılım konusunda da en iyi ve en kestirilebilir.
Mesela güvenlik güncellemeleri her 2 ayda bir geliyor ve ufak tefek revizlerle.
Ayrıca 25 Ağustosta Nothing OS 5.0 duyurlacak ve bu cihaza da gelecek. 5.0 Baya yapay zeka ile dolu dolu bir cihaz olacak.
Anladım sağolun

3k daha koy a37 8/256 al kafan rahat etsin.

NP 3A yı alışveriş kredisi ile 12 taksitle alabilir rahat rahat öder ayda 2500tl filan. ama A37 3 taksit veya peşin.
Ben olsam 25000 tl param var ise bankaya faize koyar bir senede faizden 10000 kazanırım. taksitleri de ay ay öderim. en nihayetinde kazandığım faiz ile telefonumun maliyetini 10k seviyelerine indiririm.

12 taksit büyük nimet.

NP 3A yı alışveriş kredisi ile 12 taksitle alabilir rahat rahat öder ayda 2500tl filan. ama A37 3 taksit veya peşin.
Ben olsam 25000 tl param var ise bankaya faize koyar bir senede faizden 10000 kazanırım. taksitleri de ay ay öderim. en nihayetinde kazandığım faiz ile telefonumun maliyetini 10k seviyelerine indiririm.

12 taksit büyük nimet.
taksit konusunda haklisin hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,235,630
Üyeler
201,802
Son üye
Guoppys
Geri