Poco F8 Pro Xiaomi 17/ 17t Pro ve Samsung S25 Hangisini Almak Daha Mantıklı?

Reaksiyon skoru
54
Oğluma yeni telefon alacağım. Bütçemiz 28-45 bandı arasındaki en fiyat performans telefonu almak. Telefondan oyun oynuyor çokça sosyal medyada vakit geçiriyor. hali ile işlemci ve bataryası yeterli olmalı. kamera ikincil planda. başlıkta yazan poco ve xiaomi telefonlar yurt dışı olarak düşünüyorum eğer alırsam. samsung firma garantili. samsung dada A57, s25 FE ve s25 var değerlendirdiklerim arasında.

Normalde samsung alır geçerim ama çocuk telefonu fazla kullandığı için batarya ve şarj sorunu samsuglarda biraz fazla. en büyük batarya 5000 mah.
Samsunglar ve Epeyde kıyas ettiğim poco ve xiaomil er arasında hangisini seçersem en azından 4-5 sene beni(oğlumu) memnun eder.

Oğluma yeni telefon alacağım. Bütçemiz 28-45 bandı arasındaki en fiyat performans telefonu almak. Telefondan oyun oynuyor çokça sosyal medyada vakit geçiriyor. hali ile işlemci ve bataryası yeterli olmalı. kamera ikincil planda. başlıkta yazan poco ve xiaomi telefonlar yurt dışı olarak düşünüyorum eğer alırsam. samsung firma garantili. samsung dada A57, s25 FE ve s25 var değerlendirdiklerim arasında.

Normalde samsung alır geçerim ama çocuk telefonu fazla kullandığı için batarya ve şarj sorunu samsuglarda biraz fazla. en büyük batarya 5000 mah.
Samsunglar ve Epeyde kıyas ettiğim poco ve xiaomil er arasında hangisini seçersem en azından 4-5 sene beni(oğlumu) memnun eder.
yd 17t pro

Büyük telefon kullanmak isterse 17tpro yoksa 17. Kameraya çok önem vermiyor yazılıma önem veriyor ise S25.

Hocam Xiaomi 17t pro alınabilir fakat 1 ay önce alsaydınız yanında tablet saat falan veriyorlardı biraz kötü şuan fp açısından s25/s25 fe ye gelirsek s25 fe deneyimledim şuan ki telefonum Xiaomi 15T pro s25 fe yi 10 katlar cebine koyar Samsungu eleyin bence 45k ya t serisi almakta kötü bence hem kaçak alacaksınız 15 ultra geliyo o paraya 15 ultra her türlü daha iyidir ama illa da oyun diyorsa redmagic alabilirsiniz tr de çok bilinmiyo ama dehşet telefonları var ve hafiftan tanınmaya başladı
Bu ilanlara bakabilirsiniz ekstradan eğer çocuğunuzun yaşını tam bilmiyorum ama çok büyük değilse telefonu çok iyi bir şey almayın tablet olarak redmagic Astra alınabilir

Eğer tablet almayı isterse yada bu cihazlar hoşuna giderse bu tabletin ikinci versiyonu 26 Ağustosta globale satışa çıkıcak oda muhteşem bir cihaz Türkiye'ye gelmesi 2-3 ayı bulur biraz uzun sürebilir ama maksiumum olsa 45k falan olur oda tr fiyatı YD değil zaten çok güzel seçenek olur

Genel yorumum oyuna çok önem veriyorsa redmagic 11 pro alınabilir fakat IMEI problemi yaşarsınız ondan dolayı alınmayabilir tablete tamam derse onun içinde çok güzel olur poco cihaz alınmaz bence neden diye sorucak olursanız bütçeniz çok iyi ayırca hiç poco cihaz deneyimlemediyse biraz sıkıntı çıkarabilir arayüzüne kötü diyolar ama sadece oyun oynayacak ise alınabilir poco cihaz alıcak iseniz x serisi almayın yoksa soba almış olursunuz Xiaomi 15 ultrada çok güzel cihaz fakat siz kamera ikincil planda yazmışsınız ondan dolayı tercih edilmeyebilir ama yinede tableti bi düşünsün yinede son karar sizin

Telefon önerilerim:

Poco cihaz alıcaksa alabileceği en iyi cihaz

Redmagic için şuanki seri alınacaksa cihaz önerim

Bir önceki seri alınacak ise (buda çok güzel cihaz)

Xioami 15 ultra (bu fiyata alınabilecek en iyi telefon)

Xioami 17 ultra bütçeyi biraz aşıyo pazarlık ile halledilebilir

Bütçeyi aşıyor ama oyuncu telefonu için rakipsiz

Son düzenleme:
Geri