ahmttunc
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,477
dayının gözlerGece MacBooku %100 de kullanmak kör eder diye düşünüyorum![]()
dayının gözlerGece MacBooku %100 de kullanmak kör eder diye düşünüyorum![]()
19'a nasıl geliyor hocam? En ucuz hb'de 19.999TL19 a lenovo iyi olur mu hem yükseklik ayarı filan da var
Aynısı bende de oldu. G6 360 Hz varken 1 buçuk saat sonra gözlerim ağrır ve sulanırdı. 4k glossy oled e geçtikten sonra 4-5 saat aralıksız kullanabiliyorum.Bunların ekranı insanın gözünü yorabiliyor bi de 2K da blurlanma yapıyordu beni acayip derecede rahatsız ediyordu. 4K OLED'e geçince düzeldi ama belki de QD-OLED diye düzeldi bilmiyorum fakat G5i ben kullanamadan iade ettim
Hocam çok ta gerek yok gibi, 2 yıl zaten burn in olmuyor.Lenovo da burn in garantisi yok
3 yıl oluyor burn in garantisi samsungun 2Aynısı bende de oldu. G6 360 Hz varken 1 buçuk saat sonra gözlerim ağrır ve sulanırdı. 4k glossy oled e geçtikten sonra 4-5 saat aralıksız kullanabiliyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam çok ta gerek yok gibi, 2 yıl zaten burn in olmuyor.
geç gördüm hocam kusura bakma. 32 hiç kullanmadım o nedenle sorun olur mu bilmem ama sweet point bence monitörlerde 27sadece 32den 27 ekrana gecince alisabilir miyim diye dusundum
Herkeste olmuyor ama hassasiyetle alakalı sanırımAynısı bende de oldu. G6 360 Hz varken 1 buçuk saat sonra gözlerim ağrır ve sulanırdı. 4k glossy oled e geçtikten sonra 4-5 saat aralıksız kullanabiliyorum.
Hocam çok ta gerek yok gibi, 2 yıl zaten burn in olmuyor.
180hz 10bit kullanılıyor kendi dp kablosu ile.Alıntıyı görüntüle
samsung temsılcı cevabı
2-3 aya 15-16k görür bence, miniledlerin gelmesi ve glossy oledlerin 19-20k ya düşmesinden dolayı G5’in satışları baya düştü.
Tabi 1/2k icin 2-3 ay beklemek mi yoksa kullanmak mı alıcının bileceği iş.
180hz 10bit kullanılıyor kendi dp kablosu ile.
2-3 aya 15-16k görür bence, miniledlerin gelmesi ve glossy oledlerin 19-20k ya düşmesinden dolayı G5’in satışları baya düştü.
Tabi 1/2k icin 2-3 ay beklemek mi yoksa kullanmak mı alıcının bileceği iş.
180hz 10bit kullanılıyor kendi dp kablosu ile.