🔥İndirim 💥 Samsung G5 OLED G50sf - 16.960 TL (En Düşük Fiyat) 💥

ben mi vardım nerenizle okuyorsunuz. temsilci yazıyor bunu
ya temsilcilerin profilini biliyor musun acaba firmalarda pcden anlamayan insanları callcenter diye koyuyolar soru cevapların başına 2K 180hz alamıyosan ne diye o özelliği yazıyorlar öyle bişe yok yazılım güncellemesi yapıp dp1.4 ile kullanabiliyorsun ve 2k 180hz 10 bit özelliklerde kullanabiliyosun.

Babacım oled dedigin iş bir kere alacaksın tam alacaksın. 20 bine o süper oled deneyimini yaşatmazlar adama illa bi yerden bi eksiği olur. Biriktirin paranızı veya 6-9 taksit kovalayın 30 bin civarına süper monitörler var bir kez al uzun yıllar kafan rahat olsun.

Babacım oled dedigin iş bir kere alacaksın tam alacaksın. 20 bine o süper oled deneyimini yaşatmazlar adama illa bi yerden bi eksiği olur. Biriktirin paranızı veya 6-9 taksit kovalayın 30 bin civarına süper monitörler var bir kez al uzun yıllar kafan rahat olsun.
az paraymış gibi söylüyosun hemen hemen 2 katına denk geliyo hocam

büyük ihtimal o temsilci yapay zekaya soruyor yada bizzat yapay zekanın kendisi aktif kullanan arkadaşım var cihazı 2k 180 hz 10 bit kullanıyor hatta geçen hafta yeni güncelleme geldi iyileştirme adına

Monitörü 3-4 aydır kullanıyorum, sorularınız varsa alırım.

Not: Başlarda iade etmek istedim, alışınca vazgeçemedim.

ben mi vardım nerenizle okuyorsunuz. temsilci yazıyor bunu
Terbiyeni takın adam gibi konuş önce , o monitörden yazıyorum zaten 2k 180hz dp1.4 10 bit renk derinliği görüntü ayarlarından , yoldan geçen herhangi insanı zaten canlı destek yapıyorlar gidip en ilkel şekilde araştırırsanız tabii ki saçma sapan cevaplar alırsınız

DAHA DÜŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Nedir tavsiyen hocam bir ürün söylesen bana şunu al başka monitöre bakma gibisinden?

Nedir tavsiyen hocam bir ürün söylesen bana şunu al başka monitöre bakma gibisinden?
kanka her monitörde aynı mevzu var istediğini al devam et 50k lık monitör bulup buraya atsan bile 5 daha koy şunu al dicekler , sen istediğini yap.

kanka her monitörde aynı mevzu var istediğini al devam et 50k lık monitör bulup buraya atsan bile 5 daha koy şunu al dicekler , sen istediğini yap.
O yüzden bıraktım araştırmayı yok mu bu işin vakkosu budur al geç diyeceğiniz?

Geri