Lian Li Reverse Fan Gaming Gecesi İndiriminden Alınır mı ?

Ben alacağım mesel 500 TL indirim kuponum da var. Neden diye sormama gerek yok sanırsam :D imza açıklıyor gibi
Düzeltme : Aaaaa siyahmış full beyaz sisteme olmaz
kupon combo olmuyor.

Dostlar merhaba, v100r kasa alacağım ve alt tarafa 2 adet reverse fan alacağım. Bu indirimden 2 tane çözmek mantıklı mı ?

1.6 aldım geçtim hak etmiyor bence max 1.3 1.4 hakkıda 1.1-1.2 digerleri düşüyordu zamanla düşer buda.

Fiyatını haketmiyor bence flex olması bir etki katmıyor 1k maks 1.3k falan olursa al bence yine de sen bilirsin.
kupon combo olmuyor.

1.6 aldım geçtim hak etmiyor bence max 1.3 1.4 hakkıda 1.1-1.2 digerleri düşüyordu zamanla düşer buda.
Peki 1.5 civarına alınabilecek en iyi modeller neler hocam? Lianli ekosistemi kurayım diye düşünüyordum ama o yüzden bir tık ağır basmıştı bu

Peki 1.5 civarına alınabilecek en iyi modeller neler hocam? Lianli ekosistemi kurayım diye düşünüyordum ama o yüzden bir tık ağır basmıştı bu
1.5 düşer belki bekle lian fan en büyük avantajı fanlari kısa biliyor olman sessiz oluyor birde bu yeni seride bir kablo yeri daha var Asus,MSI, gigibayte programları ile artık fanları yönetebilirsun oyuzden süper olmuş. 😅

bak geçen ay 1.6 kitlediler şimdi 1.5 yavşaaaa

Geri