Lian Li Vector V100r(4 Fanlı Beyaz Kasa) - 3999 TL

dombikpanda

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
556

Gaming gecesinde indirime giren bu ürünü kimse paylaşmadığını gördüm ama bu fiyata göre kesinlikle bizzat deneyimimi söylüyorum size kesinlikle alınabilecek bir kasa. Kasa arayanlar tercih edebilir.

Yanlış Bilgilendirme
Son düzenleme:
Bir süredir takipteyim, bu fiyata görünce aldım. Kasa konusu garip bi konu insan kararsız kalıyor ne yapacağı konusunda, bu fiyata iyi marka e-atx görünce aldım. Pahalı dediğiniz için sizin önerilerinizi de görmek isterim açıkçası

Lian li kalitesi bir ürün için kesinlikle kaliteli değil 9 fan destekli 420mm radyatör takabileceğiniz bir kasa
Her ne kadar giriş segment olsa da gayet kaliteli piyasa rakiplerine göre.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir süredir takipteyim, bu fiyata görünce aldım. Kasa konusu garip bi konu insan kararsız kalıyor ne yapacağı konusunda, bu fiyata iyi marka e-atx görünce aldım. Pahalı dediğiniz için sizin önerilerinizi de görmek isterim açıkçası
Pahalı değil tam fiyatı rakipleri de bu fiyat genel olarak.

Bunun görüntüsü kötü bence ya.

Evet, eve mobilya almak kadar zorluyor beni. Bence genel bi pahalılık var. Gözüm alışana kadar alamicam sanırım.

Fiyat fazla değil, pahalı diyenler son zamanlarda premium markaların kasalarının fiyatlarını görmedi herhalde.

Fiyat iyi, görüntüsü konusunda ben de başta bunu seçip sonra Lian Li O11 Dynamic Mini V2 düşündüm ama onun fiyatı yüksek. O sanırım daha küçük yada daha tıkış gibi hissettiriyor olabilir. Yarı akvaryum gibi kasa denilebilir belki bunlara.

Phanteks G360A kullanıyorum. Masa üzerinde gayet iyi olduğu için biraz keyfiyet sebebiyle değiştirsem mi diyorum ama hep erteliyorum. Yalnız içi baya toz oluyor. Sık temizlemeyince tozlar daha yerleşip zor çıkıyor.

Kardeşim gaming gecesi indirimleri ana konu altında paylaşılıyor. Bu da ana konuda paylaşıldı. Paylaşmadan önce kontrol eder insan😂
Ayrıyeten 420mm destekliyo diye insanları yanlış yönlendirme. Rapor atmak zorunda kalıcam

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Niga
Fiyat fazla değil, pahalı diyenler son zamanlarda premium markaların kasalarının fiyatlarını görmedi herhalde.
Fazla. Alan olunca artıyor tabi. Bunlar da kasaların apple'ı olur artık. Premium kasa mı olur ya. Almayın oldurtmayın yeni standart bu premiumlar olurdu

Lian li kalitesi bir ürün için kesinlikle kaliteli değil 9 fan destekli 420mm radyatör takabileceğiniz bir kasa
La ben burada ne yazmışım la bunu ben yazmış olamam :D ben kaliteli olduğunu yazmıştım en son ve bunun yüzünden rapor yemişim :D

Geri