Öneri Resident Evil 4 Vs Village

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
13,941
2sine de sahibim. 4 Remake. 7yi kışın oynayıp bitirdim bayıldım direkt hikayenin devamına mı geçeyim yoksa 4 mü oynayayim kararsızım. Hayatımda ilk oynadığım korku/gerilim tarzındaki oyun re2ydi ona bayılmıştım.

2sine de sahibim. 4 Remake. 7yi kışın oynayıp bitirdim bayıldım direkt hikayenin devamına mı geçeyim yoksa 4 mü oynayayim kararsızım. Hayatımda ilk oynadığım korku/gerilim tarzındaki oyun re2ydi ona bayılmıştım.
Bence RE4 oynayıp sonra Village geçebilirsin, RE2 yi sevdiysen devamı olarak RE4 çok iyi gider diye düşünüyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Direk villageı bitir 4ün villagein hikayesi ile bağlantısı yok direk 7nin devamı village onu bitir ama 4 remakede asiri iyi onu da oyna sonra

• Beğen
en son 7yi bitirdiysen village ile devam et kendisi 4ten ilham almış bir oyun ama serinin geri kalanına dönmeden önce ethan'ın hikayesini bitirmeni tavsiye ediyorum

• Beğen
çıkış sırasına göre oynaman daha iyi olur

• Beğen
4 remeake en zevkle oynadığın olacak bu yüzden village yi ilk oyna.birde village 7 ye benzer bir oyun ama 4 remeake daha aksiyon

Re 2 nasıl? Bende de var bi ara oynamayı düşünüyorum.

• Beğen
Re 2 nasıl? Bende de var bi ara oynamayı düşünüyorum.
Başında uzun süre oynadığımız polis merkezi muazzam. Gideceğin yerleri en başta görebiliyorsun ama sırayla erişimin oluyor. Bir yerden sonra da Mr x takip etmeye başlıyor ama nemesis gibi zor değil. Ben ilk korku oyunum olduğu için en kolayda full aim asist ve 200 manuel save ile bitirdim

Ben de bu korku oyunlarını sevemiyorum. Sebebi karakterlerin koşmaması. Cephane kıtlığı kabul edilebilir ama yaşamak için kaçman gereken bir yerde, sahilde hafif tempo koşu yaparmış gibi sallana sallana gitmesi sinirimi bozuyor.

Ben de bu korku oyunlarını sevemiyorum. Sebebi karakterlerin koşmaması. Cephane kıtlığı kabul edilebilir ama yaşamak için kaçman gereken bir yerde, sahilde hafif tempo koşu yaparmış gibi sallana sallana gitmesi sinirimi bozuyor.
Bunlar yine güzel embesil gibi eline silah,bıçak falan almadan sadece kaçarak oynadıkların daha beter. Ben de ön yargılıydım re2 ile kırdım her ne kadar korku unsuru fazla olmasa da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,235,625
Üyeler
201,801
Son üye
mrozbey
Geri