Bu üç monitörden hangisini tavsiye edersiniz? 27 inç olsun istiyorum.
24 inç al bence, 27 üstü 2k öneriyoruz genelde ama yine de alacağım dersen AOC al geç pişman etmez
Bu üç monitörden hangisini tavsiye edersiniz? 27 inç olsun istiyorum.
Fark etmez hocam 1080p 27 inç kullanabilirim. Samsung için çok olumsuz yorumlar gördüm onu bi elemiştim zaten, lg daha çok yeniymiş o yüzden lg mi aoc mu karar veremedim, lgye rağmen yine de aoc mu diyorsunuz?24 inç al bence, 27 üstü 2k öneriyoruz genelde ama yine de alacağım dersen AOC al geç pişman etmez
Bilgisayarım 2k kaldıracak donanıma sahip değil. 11400f, 6600 xt var8e kadar çıkıyorsanız neden 2k almıyorsunuz
hem pahalı hem kötü, alması mantıklı 1080p 27 inç monitör yok fiyatı yüzündenArkadaşlar daha önce 1080p 27 inç deneyimledim gayet güzel geliyor gözüme. Vallahi şu muhabbetten dolayı hangi monitörü alacağımı seçemedim bir türlü. Herkes 1080p 27 inç olmaz diye mesaj atıyor nereye sorsam. Ben 27 inç 1080p olur mu demiyorum bu üç monitörden hangisi alınır diyorum.
Bu üçü arasından hangisi alınır soru çok açıkhem pahalı hem kötü, alması mantıklı 1080p 27 inç monitör yok fiyatı yüzünden
Abartılıyor haklısınız ben olsam samsung alır geçerdim o model ips ve ghosting olduğunu sanmam o modelin 25 olanını da öneriyodum bi aralar, aoc da üzmez seçim sizinArkadaşlar daha önce 1080p 27 inç deneyimledim gayet güzel geliyor gözüme. Vallahi şu muhabbetten dolayı hangi monitörü alacağımı seçemedim bir türlü. Herkes 1080p 27 inç olmaz diye mesaj atıyor nereye sorsam. Ben 27 inç 1080p olur mu demiyorum bu üç monitörden hangisi alınır diyorum.
Teşekkür ediyorum hocamAbartılıyor haklısınız ben olsam samsung alır geçerdim o model ips ve ghosting olduğunu sanmam o modelin 25 olanını da öneriyodum bi aralar, aoc da üzmez seçim sizin
Olumsuz? incelemem var 2 yıl önce yapmıştım göz atabilirsinizFark etmez hocam 1080p 27 inç kullanabilirim. Samsung için çok olumsuz yorumlar gördüm onu bi elemiştim zaten
Hemen bakıyorum sağ olun. Siz de Samsung mu önerirsiniz bu karşılaştırmada?Olumsuz? incelemem var 2 yıl önce yapmıştım göz atabilirsiniz
Diğerlerini bilmiyorum ama G4 alınır.Hemen bakıyorum sağ olun. Siz de Samsung mu önerirsiniz bu karşılaştırmada?