Bilgisayar Başında Kullanmaya Koltuk Önerisi

Reload

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
352
10000 Bandında oyuncu veya ofis fark etmez terletmemesi için fileli düşünüyorum aslında ama çok hakim değilim piyasaya kullanan kişilerin veya tecrübeli kişilerin yardımı lazım 176 boy 80 kilo diyebilirim kesinlikle aradıklarım oyun oynarken dik oturmayı seviyorum o yüzden dik oturmaya müsait olmalı yani oturunca arkama yastık aramak istemiyorum dik oturabilmek için dizi film izlerken de arkama yaslanıp ayaklarımı uzatmayı düşünüyorum yani ayak desteği de olmalı uzun oturumlarda ağrı sızı olmasın istiyorum ama bunların hepsinin bulunduğu bi koltuk bulma şansım var mı hiçbir fikrim yok bu aralar instagramda bi koltuk çıkıyor karşıma 7000 tl bandında 3 taksit imkanı da var ama deri koltuk terletir mi diye düşünüyorum reklam olmasın diye atmıyorum şuan kaldırılma riskine karşı önerilere açığım isterseniz o koltuğu da atarım daha sonra birisi almış dikişleri falan bi dandik geldi ama bilmiyorum.

Arabalarda ki deri çatlar dökülür. Benim oyuncu koltuğumun derisi de komple döküldü yeni döşeme yaptırdım o da çatladı. Deri ceketim de döküldü .
Yani evet deri çok yıpranıyor
Tamamdır teşekkürler sitedeki bazı koltuklara da baktım fena ürünler yok ama belki başka önerisi olanlar da olur daha fp bir şey biliniyordur vs

kumaşta terletiyor deri de ne alırsan al yaz ayları g*tün su gibi olur odanda klima yok ise denendi onaylandı kumaş terletmez diyenlerin coğu palavra mal satmak için uzun süre oturursan 2-3 saat anca başka çözüm bulcan terletmemesi için

Son dönemde fiyatı biraz yükseldi ama IKEA’nın Markus modeli güzel bir koltuktur.10 yıl mekanizma garantisi de mevcut.

kumaşta terletiyor deri de ne alırsan al yaz ayları g*tün su gibi olur odanda klima yok ise denendi onaylandı kumaş terletmez diyenlerin coğu palavra mal satmak için uzun süre oturursan 2-3 saat anca başka çözüm bulcan terletmemesi için
Fileli koltuklar için bi fikrin var mı peki onlar da terletir mi ki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Son dönemde fiyatı biraz yükseldi ama IKEA’nın Markus modeli güzel bir koltuktur.10 yıl mekanizma garantisi de mevcut.
çok pahalı ve ayak desteği yok onda o yüzden sıcak bakmadım hiç

Fileli koltuklar için bi fikrin var mı peki onlar da terletir mi ki

çok pahalı ve ayak desteği yok onda o yüzden sıcak bakmadım hiç
bütün koltuklar terletir usta bütün markaları denedim cozumu illa vardır kafa yormadım bu klimali minderler oluyo o tarz seyleri arastir piyasadaki ünlü markalarından hepsinden aldım hepsi ayni yok vsco koyuyoruz terletmiyo falan hep para tuzagı

bütün koltuklar terletir usta bütün markaları denedim cozumu illa vardır kafa yormadım bu klimali minderler oluyo o tarz seyleri arastir piyasadaki ünlü markalarından hepsinden aldım hepsi ayni yok vsco koyuyoruz terletmiyo falan hep para tuzagı
Doğrudur ona göre tercih edeceğim ürünü belirlemeye çalışırım artık pek bilen eden de yok sanırım

Kesin terletmemesi mümkün değil zaten sonuçta kalça otururken hava almıyor ve daha fazla sıcaklıyor AMA deri kadar pişirmediği de aşikar.

@Reload Rampage typhoon modeline bir bakar mısınız beğenirsiniz belki

Kesin terletmemesi mümkün değil zaten sonuçta kalça otururken hava almıyor ve daha fazla sıcaklıyor AMA deri kadar pişirmediği de aşikar.

kumaş daha önde tabi ama günün sonu deriden farkı yok

baya aradığım koltuk gibi buna da göz atacağım peşin fiyata 5 taksit imkanı da var baya iyi duruyor tek sorun sağlamlığı nedir acaba tasarım işlevsellik olarak iyi duruyor rahatlık falan çok detay var ya

incelemelerine falan bi göz atsam iyi olacak

Geri