🔥İndirim Arctic Liquid Freezer Iıı Pro Siyah 5.139₺ / Beyaz 5.169₺

Çok sesli bu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende 420 lik var ama şahsen hava soğutma tercihim olurdu

Yav şunun bim RGB olmayanı yokmu böyle 4k 5k civarına RGB siz güzel bişey

1 hafta önce aldım satıcı güvenilir yalnız direk ürünün kutusunu bantlayıp göndermişti. İçerisinden mx7 macun çıkıyor. Sıvı soğutmalar arasında en iyi ilk 3 te olabilir. Yalnız benim gibi ilk kez sıvı soğutucu kullanıyorsanız beğenmeyebilirsiniz. Keşke güzel bi 2-3 kuleli hava soğutma alsaydım.

Radyatörü çok kalın bu soğutucunun onu dikkate alın.

Sebep beğenmedim hocam bence kule tipi daha iyi soğutuyor. Bide en fazla fan bozulabilir onu değiştirip kullanmaya devam edebilirsin. Sıvı soğutmada radyatör fanlarının haricinde pompa fanı da bozulabilir yada içerisindeki sıvı zamanla azalabilir ve yenilenmesi gerekir.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Ben bunu almayı planlıyorum ama 5-6 bin liraya daha iyi olabilir dediğiniz bir alternatif var mı? Birkaç karşılaştırma videosu izledim karşılaştırıldığı ürünlere kıyasla performansı düşük kalıyor gibi ama diğerlerinin de fiyatı fazla, bize özel fiyatları mı var bakmadım da açıkçası.
Not: Normal kullanımda her türlü yeterli alacak olan alsın tabi :d
Nautilus RS ve Galahad 2 Lite. Frozen Warframe Pro da eklenebilir ekranlk olarak. Gerçi fiyat avantajı aradaki farktan daha üstün ben hadi 500 fark olsa falan tamamda 1K var arada ben LF3 alırdım

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Cooler master td500 v2 ye sığıyor mu arkadaşlar kullanan var mı

Bilip bilmeden yorum yapanlar var üstte. Boyut farkı falan yok. Düz ile pro versiyon arasındaki tek fark yeni fanlar. Kasanızdaki boşluk yeterli olsa da anakartınızın VRM soğutucularına da çarpabilir Arctic bu arada. Eğer sizde eskisi varsa, fanları Pro fanlarıyla değiştirip yeni versiyon gibi yapabilirsiniz. 360 nasıl bilmem ama bende 420 var ve kasayı masaya koymuyorum çok kafa ütülediği için.

Geri