🔥İndirim Arctic Liquid Freezer Iıı Pro Siyah 5.139₺ / Beyaz 5.169₺

Bilip bilmeden yorum yapanlar var üstte. Boyut farkı falan yok. Düz ile pro versiyon arasındaki tek fark yeni fanlar. Kasanızdaki boşluk yeterli olsa da anakartınızın VRM soğutucularına da çarpabilir Arctic bu arada. Eğer sizde eskisi varsa, fanları Pro fanlarıyla değiştirip yeni versiyon gibi yapabilirsiniz. 360 nasıl bilmem ama bende 420 var ve kasayı masaya koymuyorum çok kafa ütülediği için.
Sesin sıvı soğutucudan dolayı çıktığını düşünüyorsan diye soruyorum, öndeki küçük fan, pompa ve radyatör üzerindeki 3 fanı tek kablodan mı bağladın? O şekilde yaptıysan sesi fazla geliyor özellikle küçük fanın. Ayrı ayrı takmanı öneririm çünkü bende ölü gibi sessiz çalışıyor sıvı soğutucu.

Ben bunu almayı planlıyorum ama 5-6 bin liraya daha iyi olabilir dediğiniz bir alternatif var mı? Birkaç karşılaştırma videosu izledim karşılaştırıldığı ürünlere kıyasla performansı düşük kalıyor gibi ama diğerlerinin de fiyatı fazla, bize özel fiyatları mı var bakmadım da açıkçası.
Not: Normal kullanımda her türlü yeterli alacak olan alsın tabi :d
Stok fanlari bok gibi o yuzden :D radyator vs iyi de. Fanlari baska, daha iyi bir fanla revize edersen iyi sogutma.

Kasaıza sığsa bile ana kartınızın mosfet soğutucularına dikkat edin
ben ancak böyle yan bağlayabildim 3 tane vida tutuyor
IMG_0962.webp

Stok fanlari bok gibi o yuzden :D radyator vs iyi de. Fanlari baska, daha iyi bir fanla revize edersen iyi sogutma.
:///, defaultu iş görmez mi hoca ya, performans geride kalıyor dediğim de her türlü normal kullanımda soğutur yani her işlemciyi, ses olayı nasıl?

:///, defaultu iş görmez mi hoca ya, performans geride kalıyor dediğim de her türlü normal kullanımda soğutur yani her işlemciyi, ses olayı nasıl?
Her turlu sogutur evet onda sorun yok. Ama testlerde vs kotu cikmasinin sebebi stok fanlari cok kotu, tum yatirim radyator-pompaya yapilmis. Ses konusunda en sessiz sogutuculardan biri.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Her turlu sogutur evet onda sorun yok. Ama testlerde vs kotu cikmasinin sebebi stok fanlari cok kotu, tum yatirim radyator-pompaya yapilmis. Ses konusunda en sessiz sogutuculardan biri.
İyi ya o zaman, radyatör ve pompa önemli, fana bişi olsa değişir devam edersin. Stok fanlar bozulmasın, ses de yapmıyormuş bana her türlü yeter, işlemci 60 değil 62 derece olsa da olur :D eyw hocam

İyi ya o zaman, radyatör ve pompa önemli, fana bişi olsa değişir devam edersin. Stok fanlar bozulmasın, ses de yapmıyormuş bana her türlü yeter, işlemci 60 değil 62 derece olsa da olur :D eyw hocam
Rica ederim, benim mesela 7800x3d arcticle 85-86 geliyorken, galahad2 ile 81-82 geliyordu. Cok kucuk farklar var. Ama ses konusunda arctic bi tik daha iyi.

Rica ederim, benim mesela 7800x3d arcticle 85-86 geliyorken, galahad2 ile 81-82 geliyordu. Cok kucuk farklar var. Ama ses konusunda arctic bi tik daha iyi.
85 86 full yüktedir diye tahmin ediyordum yoksa çok değil mi :D Normal günlük kullanım ve oyunlarda ne kadar acaba?

85 86 full yüktedir diye tahmin ediyordum yoksa çok değil mi :D Normal günlük kullanım ve oyunlarda ne kadar acaba?
Evet full yukte. Normal kullanimda cok fark yoktu aralarinda 1-2c bile oynamiyordu bazen. Kis aylarinda valoda 52-53c, warzone vs gibi oyunlarda 67-68c, suan +10c daha yuksek calisiyo havalardan dolayi tabi:D

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Kalın radyatörü var frezerların ona göre alın alırken her 360mm uyar yazan kasalara uymaz ona göre

Geri