Garson Kızı Bulmam Gerek

Omer127

80+
Reaksiyon skoru
27
Arkadaşlar merhaba geçenlerde bir köfteci Yusuf (Bursa) şubesine gittim yemek siparişini almak için bir kız geldi çok iyi ilgilendi ve gerçekten güzeldi instasını isteyecektim fakat erkek bir garson vardı onla konuşuyorlardı kızı bulmak istiyorum ama restoranın Instagram hesabı yok ve kızın sadece ismini biliyorum yardım ederseniz sevinirim

Kanka elini kalbine koy yaptığın doğru bir şey mi sence? O garsonlar bilerek öyle davranıyor sende bunu baz alarak gidip rahatsız ediceksin, ki zaten bu instagramını alma işini anlayamıyorum yüzyüze gelmişsin zaten orda konuşşana bir ara buluşalım istersen vs. diye

ki zaten bunu düşününce anlıyosun saçmalığı

aga bana da saçma geldi hem kim bilir hangi KY şubesiydi

Tekrar git ve uygun bir zamanda iste instansını

Kanka elini kalbine koy yaptığın doğru bir şey mi sence? O garsonlar bilerek öyle davranıyor sende bunu baz alarak gidip rahatsız ediceksin, ki zaten bu instagramını alma işini anlayamıyorum yüzyüze gelmişsin zaten orda konuşşana bir ara buluşalım istersen vs. diye

Bütün müşterilere öyle davranıyor o zaman herkes instasını istesin :d
Belkide kıza aşık oldu bu kadar abartmayın

Bütün müşterilere öyle davranıyor o zaman herkes instasını istesin :d
İnsta istemeyi nekadar abarttınız iki insanın tanışması neden size garip geliyor anlamadım ayrıca insta isteyecektim zaten dediğim gibi diğer garsonla konuşuyordu bende sevgili olma ihtimallerini düşündüm bu yüzden gitmedim yanına

İnsta istemeyi nekadar abarttınız iki insanın tanışması neden size garip geliyor anlamadım ayrıca insta isteyecektim zaten dediğim gibi diğer garsonla konuşuyordu bende sevgili olma ihtimallerini düşündüm bu yüzden gitmedim yanına
İki insanın tanışması garip gelmiyor kardeşim sen çok ilgiliydi diyorsun ben de diyorum ki onun görevi bu zaten konu insta istemek değil bütün müşterilere ilgili davranıyorlar. Yani demeye çalıştığım ilgili davranması bi kriter sayılamaz sen sayıyorsan sen bilirsin

Son düzenleme:
instagrama gir köfteci yusuf yaz takipçilerinde ara
hatta o şubesinin hesabına bak daha kolay olur

instagrama gir köfteci yusuf yaz takipçilerinde ara
hatta o şubesinin hesabına bak daha kolay olur
Hocam tecrübe konuşuyor aynısını bende yaptım tabi başka bir şirketin

Arkadaşlar merhaba geçenlerde bir köfteci Yusuf (Bursa) şubesine gittim yemek siparişini almak için bir kız geldi çok iyi ilgilendi ve gerçekten güzeldi instasını isteyecektim fakat erkek bir garson vardı onla konuşuyorlardı kızı bulmak istiyorum ama restoranın Instagram hesabı yok ve kızın sadece ismini biliyorum yardım ederseniz sevinirim
Hangi şubesi Karaman mı?

bende urun satarken musteriye cok iyi davraniyorum zorunlu olarak

Geri