🔥İndirim Asus Rog Strıx B850-I Gamıng Itx 🔥 13.195tl

Reaksiyon skoru
53
mini pc toplayacaksanız güzel tercih.

mini pc toplayacaksanız güzel tercih.
fiyatı çok uygun geldi bana açıkcası ITX sistem toplayacaksanız bence alınır. ikinci el piyasası da az çok aynı 300-500TL' fazla verip sıfır almayı, adıma faturalı olmasını isterim.

🔥 12.799,00 TL 🔻 %2 💚 Asus Rog Strix B850 I WiFi B850 Am5 Ddr5 Mini Itx 4 Ağustosta incehesapta düşmüş ama fiyat güzel yinede

Mini itx şeytan icadı küçücük kasaya felan montajliyon :) çok zevkli oluyor

İndirim yok 2 3 gün öncede o fiyatlardaymış akakceden bakabilirsiniz
şu an 17.000TL'ye satılıyor hocam. 2 gün önce bu indirim forumda paylaşılmadı. Itx sistem kuranlar için kolaylık sağlasın diye konu açtım.

Valla marka olarak kıyaslamam ama 7K'ya B850 ITX Colorful varken 13K buna vermeye bence pek gerek yok ya, yine de tercih meselesi

Bütçede sıkıntısı olmayan alabilir ama daha uyguna benzer f/p anakartlar mevcut.

ssd takma limiti olan cihazda 40gbps usb portu ararım ben

anakartlar güzelde kasa yok güzel itx olan o yüzden ben ch160 plus almıştım belki ileride itx sistem kurarım güzel kasalar gelirse

Vakti zamanında böyle efsane bir kasaya ITX 6700K + 1070 Ti setup yapmıştım. Anakartı görünce aklıma geldi... Ekonomik olarak da zorlamamıştı her parçası itx için özel üretilmiş olmasına rağmen şimdi alsak canımız çıkar 😂

Ekler

• 68680.webp
    68680.webp
    57.2 KB · Hit: 66
Geri