OLED 4k Televizyon Onerisi

Egean

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
95
televizyon ariyorum ozellikler 4k oled ve google tv olmasi internet den apk biseyler indirebiliyor olmam ayrıca ses kalitesi Philips 55OLED810/12 ben bunu buldum yapay zekaya falanda sorup ne diyosunuz öneriniz var mı

televizyon ariyorum ozellikler 4k oled ve google tv olmasi internet den apk biseyler indirebiliyor olmam ayrıca ses kalitesi Philips 55OLED810/12 ben bunu buldum yapay zekaya falanda sorup ne diyosunuz öneriniz var mı
televizyon alıyorsan bence vatan media gibi yerlerdne ise direkt ana magzasından al

samsung ve lg nin direkt magzaları var oradaki tv ile vatan media arasında tv lerde fark oluyor

televizyon alıyorsan bence vatan media gibi yerlerdne ise direkt ana magzasından al

samsung ve lg nin direkt magzaları var oradaki tv ile vatan media arasında tv lerde fark oluyor
Önerin var mı saydığım ozelliklere sahip bildigin yada marka

Önerin var mı saydığım ozelliklere sahip bildigin yada marka
samsung s90 serisi vardı bir ara oled duruyorsa ona bak ayrıca kesinlikle samsung dan kendi magzasından ek garanti al uzat garantiyi

https://www.vatanbilgisayar.com/phi...hd-oled-139cm-55-smart-dolby-atmos-googl.html bunun fiyati biraz tuzlu ama buralara cikarmiyim bilmiyorum daha f/p oneriniz varsa guzel olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aslinda almisken buyuk bi tv de almak istiyodum 65 inch falanda o zamanda fiyat ucuyo gidiyo
Hocam Tcl 65c8L ye de bakın derim, 103 k ya vatan gece indirimlerinde satılıyor
65c7L de 78 k ya satılıyor

c8L yi merak ediyorsanız Youtubeda 3 tane Lg c6 ile karşılaştırma videosu var, bi bakın derim.
Tcl C8L nin mini led olması dolayısı ile bazı avantajları da var bilginiz olsun

https://www.vatanbilgisayar.com/phi...hd-oled-139cm-55-smart-dolby-atmos-googl.html bunun fiyati biraz tuzlu ama buralara cikarmiyim bilmiyorum daha f/p oneriniz varsa guzel olur

Aslinda almisken buyuk bi tv de almak istiyodum 65 inch falanda o zamanda fiyat ucuyo gidiyo
bu fiyat bandında ses açısından bununla yarışabilecek bir şey yok, daha düşük fiyat isterseniz bu olabilir ama satıcı hakkında herhangi bir fikrim yok. Vatandan almak her zaman en mantıklısı : https://www.pttavm.com/samsung-55s9...ekran-uydu-alicili-smart-oled-tv-p-1440576240

OLED alacaksan ülkemizde Samsung veya LG den başka marka almanı önermem.
Mediamarktta mağazasında pazarlık yapabilirsiniz.

Samsung s90f veya s90h veya lg c5 veya c6 serisi bakmanızı öneririm.

Hocam Youtubedaki Tcl c8L ile Lg c6 karşılastırma videolarına bi bakın derim, 3 tane karşılaştırma videosu var.
Belki fikriniz değişebilir...

bu fiyat bandında ses açısından bununla yarışabilecek bir şey yok, daha düşük fiyat isterseniz bu olabilir ama satıcı hakkında herhangi bir fikrim yok. Vatandan almak her zaman en mantıklısı : https://www.pttavm.com/samsung-55s9...ekran-uydu-alicili-smart-oled-tv-p-1440576240
Benim attigim televizyondan bahsediyorsunuz değil mi

Tcl ile philips lere bakiyodum ben neden samsung veya lg önerdiniz sadece

Cok ucuk pahali onerdikleriniz benim attigim tv le arasin da 50 bin lira var

Benim attigim televizyondan bahsediyorsunuz değil mi

Tcl ile philips lere bakiyodum ben neden samsung veya lg önerdiniz sadece

Cok ucuk pahali onerdikleriniz benim attigim tv le arasin da 50 bin lira var
evet sizin attığınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,235,909