Garson Kızı Bulmam Gerek

Başlık parası, Gezip tozma paraları, Nişan parası, altınların masrafı, Kaynana ve kızın ablalarına bilezik vs, Düğün evi parası, Araba kiralama parası, Yolda çocuklara, kızın kapısını açmaya izin vermeyenlere dağıtılacak paralar, Zurnacı parası, Davulcu parası, Düğün ortasında dağıtılacak paralar, Düğün bitince kızın kiraladığı elbisenin parası,

Akşam herşeyi bir köşeye çekip misafirlerin düğüne saldığı paraları hesaplamak. Mehmet abiye 600 atmıştım ama o bana 400 attı kavgaları.
Sonra eksik olunca Kredi çekip masrafları 3 yıl`da bitirme çabası.
9 ayda çocuk gelicek, Çocuk gelinceye kadar Eş baya garip garip şeyler isteyecek. Kışta karpuz isteyecek, Sıcacık yazda Nar isteyecek bul bulabilirsen.
Çocuk olduğu gibi doktorlara dağıtılacak paralar. Çocuk odası tasarlamalarına giden paralar. Çocuk için her gün bebek bezi almak zaten bitirir seni, Pahalı çocuk yemekleri. Pahalı çocuk kiyafetleri. Çocuk arabası vs almak. Araba varsa Çocuk koltuğu almak olmazsa olmaz. Çocuk büyüdü Okula gitti günlük okul harçlığı.

Zaten buna kadar bunalırsın boşanma davası açarsın. Eşinin senden para talep etmesi vs Altınları götürüp evi terk etmesi. Olay üstüne olay

abartma be king
Oğlum burada abartmalık bir şey yok Türkiye gibi bir yerde annenin kardeşinin telefonuna selam ben seni bir yerde gördüm bu yüzden seni araştırdım buldum diye bir mesaj gelirse ne yaparsın onu düşün şu kadar uğraşacağınıza az cesaret toplayın tanışabilir miyiz diyin zaten ret yemezsiniz

Oğlum burada abartmalık bir şey yok Türkiye gibi bir yerde annenin kardeşinin telefonuna selam ben seni bir yerde gördüm bu yüzden seni araştırdım buldum diye bir mesaj gelirse ne yaparsın onu düşün şu kadar uğraşacağınıza az cesaret toplayın tanışabilir miyiz diyin zaten ret yemezsiniz
Engelletirim kardeşim, adam sapığı olucam falan yazmamış profilini bulup istek atmak istiyorum yazmış. İstek atmak suç ayağı çekiyorsun burada. Abartıyorsun birisinin profiline bakmak suç diyeceksin az daha

köfteci yusufta işci sürkilasyonu çok fazla kimin eli kimin cebinde belli değil haberin olsun yarın pişman olursun

la bi konu açtım nerelere geldi sakin olun evet utandığım için bir şey soramadım iyi davrandı dememde öylesine bişeydi kızı beğendim işte neyi anlamıyorsunuz saçma bir konuydu sürekli gitmeye başladığım biryer zaten ama muhtemelen bir şey söylemeyeceğim ve böyle kalacak

la bi konu açtım nerelere geldi sakin olun evet utandığım için bir şey soramadım iyi davrandı dememde öylesine bişeydi kızı beğendim işte neyi anlamıyorsunuz saçma bir konuydu sürekli gitmeye başladığım biryer zaten ama muhtemelen bir şey söylemeyeceğim ve böyle kalacak
Beğendiysen git iste nolcak en fazla hayır diyecek bişey kaybetmezsin

Hoşlandıysan bida git konuş reis içinde kalmasın

Engelletirim kardeşim, adam sapığı olucam falan yazmamış profilini bulup istek atmak istiyorum yazmış. İstek atmak suç ayağı çekiyorsun burada. Abartıyorsun birisinin profiline bakmak suç diyeceksin az daha
taciz demeye yemedi ama oraya goturuyor

Elemana sabahtan beri tacizci muamelesi çekiyorlar 😂
Utanmış instadan yazayım mi demiş sadece
En doğrusu reelde konuşmak ve kendisinden almak tabii ama sosyal medyanın adı üstünde sosyalleşmek için olduğunu unutmayın. Zaten dediğiniz gibi istemeyen biriyse ya hesabı yoktur ya da gizlidir istek atsa da kabul etmez

Son düzenleme:
Geri