erdogankose
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
gigabyte geforce rtx 5070 ti eagle oc var 4 aylık cihaz kfg var ama kutusu yırtık. 9070XT ile takas düşünüyorum üste 20 bin alacağım şekilde.
Bence mantıklı kesinlikle alınır.gigabyte geforce rtx 5070 ti eagle oc var 4 aylık cihaz kfg var ama kutusu yırtık. 9070XT ile takas düşünüyorum üste 20 bin alacağım şekilde.
reis nerde kafa kafaya ? biri 65 k biri 35 k civarında ?Üste 20 bin çok fazla, bu kartlar kafa kafaya
65 e 5080 varda düşünmeden takaslareis nerde kafa kafaya ? biri 65 k biri 35 k civarında ?
Ben performansa göre diyorum piyasaya göre değilreis nerde kafa kafaya ? biri 65 k biri 35 k civarında ?
tamamda değer olarak işte değişiyor bende performans olarak verdiği için değişmek istiyorum nakit ihtiyacım doğduBen performansa göre diyorum piyasaya göre değil
10 k ya pekte adil olmaz bence garantili kart veriyorum 4 aylık diyorum alacagım kartta öyle olursa 15 k düşünebilirimüste 10k adil fiyat olur 20 senin için çok karlı kartta sorun yoksa yapıştır geç
üste cıkamıyorum suan nakit lazım o yüzden düşüyorum65 e 5080 varda düşünmeden takasla