Termos Önerisi? Çok Fark Var mı?

Ayet

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
683
Açıkçası attığım 1.9 litre olan çok ağır olur hangi boyut almalıyım tam bilmiyorum sizde pipetli mi almalıyım

1000tl ye termos önerisi var mı?
Sabah kütüphaneye götürcem akşama doğru gelcem yani 1 gün sıcak veya soğuk tutsa yeter açıkçası fazladan para vermek istemiyorum
Mesela 1.800tl 2 litre stanley var ama daha ucuza başka bir markanın başka bir modeli olursa onu almak isterim
Var da öyle 4 5 saatlik tutsun yeter diyorsan Stanley almana gerek yok
Birde bu ne böyle mesale gibi daha kompakt bir şey al kütüphaneye götüreceksen

Yapay zeka sordum O da bunu önerdi ama neredeyse aynı fiyata stanley olunca sanki stanley daha iyiymiş gibi geliyor ben mi popüler kültür kölesiyim
bunun 600ml ini kullanıyorum güzel tavsiye ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Var da öyle 4 5 saatlik tutsun yeter diyorsan Stanley almana gerek yok
Ya 4-5 saatten fazla lazım kütüphanede 4 saat 5 saat kalmayacağım ort 7 8 9 saat yani bu kadar dayansa yeter

Açıkçası attığım 1.9 litre olan çok ağır olur hangi boyut almalıyım tam bilmiyorum sizde pipetli mi almalıyım
pipetli tavsiye etmem çok hantal ve sızdırıyor

Yapay zeka sordum O da bunu önerdi ama neredeyse aynı fiyata stanley olunca sanki stanley daha iyiymiş gibi geliyor ben mi popüler kültür kölesiyim

Ya 4-5 saatten fazla lazım kütüphanede 4 saat 5 saat kalmayacağım ort 7 8 9 saat yani bu kadar dayansa yeter
tam f/p ürün daha ucuz olsun dersen penguen marka felanda alabilirsin 400/500 tl ye

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet

Sen bilirsin hocam her gün kullanacaksan en iyisini alman iyi olur quechua , stanley gibi

• Beğen
Sen bilirsin hocam her gün kullanacaksan en iyisini alman iyi olur quechua , stanley gibi
Tamam tavsiye ettiğiniz Decathlonu alıyorum zaten yapay zeka da onu tavsiye etti direkt çok sağ olun

Güle güle kullan hocam

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,236,198
Üyeler
201,954
Son üye
esateser