hocam bu kap çok derin ya yemek rahat yenmez ki bundan dikdörtgen çelik kaplar nasıldırhacı stanleyin corba kabı gibi kasıklı bi termosu var hem sıcak hem soguk cok iyi tutuyo hic acmazsan koydugun gibi rahat yersin,bide dechathlonda var siyah bu guzel tutuyo ama onerim stanley olur
Hocam decathlonda var güzel bir tane çevremdeki herkes onu kullanıyorEvet arkadaşlar her gün okulda yemeğe deli gibi para vermemek için yemek kabı almaya karar verdim termos yemek kapları oluyormuş galiba önerisi olan var mı sabah 8 den öğlen 1-2ye kadar sıcak tutsa yeter
Bende stanley var 1 yıldır çok memnunum yanımda bazen plastik kap götürüyorum bazendr içinden yiyorum çorba yenmiyor tabi ama normal şeyler rahat yeniyorhocam bu kap çok derin ya yemek rahat yenmez ki bundan dikdörtgen çelik kaplar nasıldır
hocam onlar sıcak tutma acısından kotuler cok kolay ısı kaybediyolarhocam bu kap çok derin ya yemek rahat yenmez ki bundan dikdörtgen çelik kaplar nasıldır
doğrudur hocam ama yani kapta çok derin rahat yenmez ki bundan içine düşsem bulamazlar aslkfsadlşfhocam onlar sıcak tutma acısından kotuler cok kolay ısı kaybediyolar
hahaha orası oyle ama sıcak kalmasını istiyorsan cokta baska bir caren yok gibi bende o yuzden sıkıs tıkıs yiyorum yemekleridoğrudur hocam ama yani kapta çok derin rahat yenmez ki bundan içine düşsem bulamazlar aslkfsadlşf