🔥İndirim Fellas Performance Çikolata Aromalı Whey Protein 525g 🔥 599,00tl

Reaksiyon skoru
55
Referal Kod / Link Paylaşımı
Fena topaklanıyor ekstra bu shaker veya herhangi bir yerde uzun süre bekledildiği zaman bıraktığı kokuyu düşünün bu markada 10x daha kötü kokuyor diyebilirim.

Fena topaklanıyor ekstra bu shaker veya herhangi bir yerde uzun süre bekledildiği zaman bıraktığı kokuyu düşünün bu markada 10x daha kötü kokuyor diyebilirim.
yorumları aslında iyi gibi bilemedim açıkcası

Getirde bazen 2 al 1 ödeye düşüyor bunlar 2 tanesini bu fiyata almıştım diye hatırlıyorum.İçeriği diğer tozlara göre kötü ama ihtiyaç varsa alınabilir.

Ben kullanıyorum topaklanma sorunu yok shakerla 10 saniye çalkalayın 10 saniye de bekleyin köpüğü dinmesi için bitti gitti en büyük sorunu yapısı nişasta gibi paketten çıkarırken sağ sol batabiliyor

İlk defa protein tozu olarak bunu denemiştim suyla içtim ama midem bulanmıştı

arkadaşlar uyarı yemişim referal kod nedir?

arkadaşlar uyarı yemişim referal kod nedir?
daha önceden bu ürüne farklı bir yerden görüp tıkladıysan bazen linke otomatik referal kod ekleyebiliyor yani linki oluşturan kişiye para kazandırıyor ama ben sadece link kopyaliyorum ona rağmen benim kopyaladıgım linke de referans ekliyor garip bir şey sen de o yüzden uyarı yemişsin

daha önceden bu ürüne farklı bir yerden görüp tıkladıysan bazen linke otomatik referal kod ekleyebiliyor yani linki oluşturan kişiye para kazandırıyor ama ben sadece link kopyaliyorum ona rağmen benim kopyaladıgım linke de referans ekliyor garip bir şey sen de o yüzden uyarı yemişsin
ben direk url kısmından link alıp yapıştırdım buraya, diğer konularım da aynı şekilde. şaşırdım

Geri