- Bütçe
- 2000
PC üzerinden FC 26 oynuyorum, diğer oyunlarda gamepad kullanmıyorum bu nedenle doğrudan FC 26 odaklı bir gamepad ihtiyacım var. Bütçem 2000 lira civarlarında, biraz da yukarıya çıkabilirim ama çok aşmazsa sevinirim, teşekkürler.
PC üzerinden FC 26 oynuyorum, diğer oyunlarda gamepad kullanmıyorum bu nedenle doğrudan FC 26 odaklı bir gamepad ihtiyacım var. Bütçem 2000 lira civarlarında, biraz da yukarıya çıkabilirim ama çok aşmazsa sevinirim, teşekkürler.
Teşekkür ederim, birkaç arkadaşın daha tavsiye ettiğini gördüm ama bir türlü tasarımını beğenemedim, düz beyaz olsaydı kesinlikle alabilirdim.
türkiyede yok sanırım türkiye fiyatı çıkmadıSakin gamepower alma ayni fiyata beitong kp20 var bunu tokat manyağı yapar
Incehesap getirttitürkiyede yok sanırım türkiye fiyatı çıkmadı
Benim önerim Claw's Tactical Combat olur mekanik tuşlar, tetik kilitleri ve şarj ünitesi gibi bir çok avantajı var rakiplerine göre.PC üzerinden FC 26 oynuyorum, diğer oyunlarda gamepad kullanmıyorum bu nedenle doğrudan FC 26 odaklı bir gamepad ihtiyacım var. Bütçem 2000 lira civarlarında, biraz da yukarıya çıkabilirim ama çok aşmazsa sevinirim, teşekkürler.