🔥İndirim Nothing Phone 3a Hb 19999 ve Alışveriş Kredisine Faizsiz 9 Taksit.

Kuveyti kaldırmışlar sanırım.

kampanya kalkmadı sadece siz şartları sağlayamıyor olabilirsiniz.

Bu arada kampanya sadece bu telfeona özel değil. 50bin tl ye kadar sıfır faiz kampanyası var hepsiburadada

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Başka telefon alınamıyor mu bu kredi ile patron

Çıktı bana kredi tahmin ettiğim gibi gel gel

50bin tl ye kadar her şey alınabiliyor. 9 takside kadar.

telefonda 20bin tl üstü 3 taksit maksimum. yasadan dolayı.

o zaman 26 olduğuna göre 9 taksit işi bitti

50kya kadar bir şey bulmak lazım bedava para veriyor banka :D
hocam ben siparişi oluşturdum verdi telefona kuveyt, daha bankayı arayıp müşteri olmayı yapmadım. Ama televizyon falan da oluyormuş ya ben telefonu o şekil yapıp sipariş oluştuktan sonra müşteri olma adımı hariç, senin attığın televizyonu denedim bi kuveyt çıkmadı. yani soracağım bana limitten dolayı mı vermemiştir yoksa telefon için kullanmış mı saydı sen o şekil sipariş oluşturduktan sonra başka bir üründe deneyince kuveyt seçeneği çıkıyor mu mesela?

hocam ben siparişi oluşturdum verdi telefona kuveyt, daha bankayı arayıp müşteri olmayı yapmadım. Ama televizyon falan da oluyormuş ya ben telefonu o şekil yapıp sipariş oluştuktan sonra müşteri olma adımı hariç, senin attığın televizyonu denedim bi kuveyt çıkmadı. yani soracağım bana limitten dolayı mı vermemiştir yoksa telefon için kullanmış mı saydı sen o şekil sipariş oluşturduktan sonra başka bir üründe deneyince kuveyt seçeneği çıkıyor mu mesela?
satın ala basmadım ben sadece limit yetecek mi diye denedim herhangi bir şey almadım daha yani sen aldığın için 2.ye vermez

satın ala basmadım ben sadece limit yetecek mi diye denedim herhangi bir şey almadım daha yani sen aldığın için 2.ye vermez
limitten değil o zaman büyük ihtimal. alayım mı hocam sence telefonu 128 bana yeter. diğer özellikleri benzer fiyattakilere göre iyi mi bariz

limitten değil o zaman büyük ihtimal. alayım mı hocam sence telefonu 128 bana yeter. diğer özellikleri benzer fiyattakilere göre iyi mi bariz
bariz iyi. insanlar 128gb olana takılmış durumda ama artık yeni modeller 20bin tl altında 6+128 gibi geliyor. (a37 a27 filan)

Kuveyt %4 verdi mevcut müşteriyim

daha düşük veren başka bankalar vardı. garantinin 2.99 oranıydı sanırım.

ben çok anlamam telefon işinden hocam sık değiştiren biride değilim honor 200 var bende 512gb/12gb

ben çok anlamam telefon işinden hocam sık değiştiren biride değilim honor 200 var bende 512gb/12gb
ben de telefon konusunda aynıyım çöpçü gibi evde en iyi boşta ne varsa onu kullanırım da artık dökülüyor benim redmi 8 yazmıyor artık :D

ben de telefon konusunda aynıyım çöpçü gibi evde en iyi boşta ne varsa onu kullanırım da artık dökülüyor benim redmi 8 yazmıyor artık :D
al hocam o zaman cebinide yormaz 9 taksit

o zaman hayırlı olsun. 20bin tl altına bundan daha iyisi olamaz.

bu arada ürünün fiyatı 1000tl arttığı için artık 9 taksitle alınamaz. maks 3 taksit veya peşin.
bence biraz bekleyin belki tekrar fiyatı düşer bir kaç saate. eğer düşmezse diğer sitelerde hala 19999 a geliyor.
n11.com
pazarama.com
trendyol.com

buralara bakarsınız orada kuponla 19999 a iniyor.

Geri