16 GB Ram Arıyorum Ddr5

Reaksiyon skoru
28
16 GB ddr5 30 CL ram almam lazım marka model önerir misiniz? ve Tek slot iş görür mü ikinci slotu da indirim de yakalarmiyiz Bütçe 12.5 k felan CL değeri yüksek olanlar var uyguna onlardan çekmek mantikli mi

16 GB ddr5 30 CL ram almam lazım marka model önerir misiniz? ve Tek slot iş görür mü ikinci slotu da indirim de yakalarmiyiz Bütçe 12.5 k felan CL değeri yüksek olanlar var uyguna onlardan çekmek mantikli mi
Patriot düşünmeye gerek yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Forumda msi anakart kullananlardan sorun yaşayanlar görmüştüm anakartın sitesinden ram supporta bakmakta fayda var

Forumda msi anakart kullananlardan sorun yaşayanlar görmüştüm anakartın sitesinden ram supporta bakmakta fayda var
Anakartım gigabyte b850m force wf6e

işlemci pinleri yüzünden hem ram hemde ram slotu bozuldu
Kötü olmuş hocam geçmiş olsun ram anakart fiyati ucmus bende sistem upgradelemeye çalışıyorum nereden kısacagımı şaşırdım anakartla islemciyi iyi aldim diğerleri Allaha emanet gibi olacak bakalim 😄

Sitesinden kontrol edin hocam bi problem yaşamazsınız diye düşünüyorum
Vatanda Goodram var o nasıldır genel olarak

Kötü olmuş hocam geçmiş olsun ram anakart fiyati ucmus bende sistem upgradelemeye çalışıyorum nereden kısacagımı şaşırdım anakartla islemciyi iyi aldim diğerleri Allaha emanet gibi olacak bakalim 😄

Vatanda Goodram var o nasıldır genel olarak
Goodramde iyi markadır ama ddr5 için saeet spot denelim değer 6000 cl30 olduğundan direkt düşünmeden alınıp geçilebilir zam yemeditse aynı modelin rgb si vardı onada bakabilirisniz anakarttan kontrol edilebiliyor

Bende patriot 16 gb var hocam oyun acikken arkada opera falan acinca problem yasayabilirsin ram yetmiyor bazen 32 yapmak lazim ama cok fazla arkada uygulama acmazsan sorun olmuyor

Geri