345 İle Sayısal Hazırlık – Fiziksel Fen Kitabı Olmadan Olur Mu?

Reaksiyon skoru
0
345 Allstar TYT + AYT Eşit Ağırlık fiziksel setim var ama sayısal hazırlanmaya karar verdim. 345’in sayısal konu anlatımları ve soruları dijital olarak tamamen mevcut.

Fiziksel TYT ve AYT Fen kitaplarım yok. Bu yüzden:

• Fen derslerini (Fizik, Kimya, Biyoloji) dijitalden ilerleyeceğim.
  • PC + grafik tablet ile soruları çözerek yapacağım.
  • Her fen dersi için ayrı defter tutup, izlediğim konuların kısa notlarını alacağım.

Fiziksel kitabım olan derslerde (Matematik, Geometri, Türkçe, Sosyal) normal şekilde kitaptan çözüp videoları da kitaptan takip edeceğim.

Bu şekilde düzenli ilerlersem sürdürülebilir mi? Fiziksel fen kitabı olmaması büyük eksi midir? Ne tavsiye edersiniz, ne yapmamı önerirsiniz?

345 Allstar TYT + AYT Eşit Ağırlık fiziksel setim var ama sayısal hazırlanmaya karar verdim. 345’in sayısal konu anlatımları ve soruları dijital olarak tamamen mevcut.

Fiziksel TYT ve AYT Fen kitaplarım yok. Bu yüzden:

• Fen derslerini (Fizik, Kimya, Biyoloji) dijitalden ilerleyeceğim.
  • PC + grafik tablet ile soruları çözerek yapacağım.
  • Her fen dersi için ayrı defter tutup, izlediğim konuların kısa notlarını alacağım.

Fiziksel kitabım olan derslerde (Matematik, Geometri, Türkçe, Sosyal) normal şekilde kitaptan çözüp videoları da kitaptan takip edeceğim.

Bu şekilde düzenli ilerlersem sürdürülebilir mi? Fiziksel fen kitabı olmaması büyük eksi midir? Ne tavsiye edersiniz, ne yapmamı önerirsiniz?
Bence all starı komple kullanmasan o da büyük eksi olmaz yani ama test çözmek için seviyene uygun iyi yayınlardan birer kaynak al bence. Bir de grafik tabletle bilgisayardan soru çözmek zor olmuyor mu ben tablet kullanmayı tercih ederdim dijital için, herkes de öyle yapıyor artık.

Bence all starı komple kullanmasan o da büyük eksi olmaz yani ama test çözmek için seviyene uygun iyi yayınlardan birer kaynak al bence. Bir de grafik tabletle bilgisayardan soru çözmek zor olmuyor mu ben tablet kullanmayı tercih ederdim dijital için, herkes de öyle yapıyor artık.
O kadar video ve soru var ve düzenli şekilde rahat bulabiliyorum istediğimi öbür türlü her derse farklı kamp bululcam kendim takip etmek zorunda kalıcam ne zaman neyi izliyecektim gibi yanlış yaptığım soruları görebiliyorum benzeri soru çözebiliyorum tek eksisi grafik tabletle çözmek çok sorun değil benim için ama sadece pc başında çözebilmek rahat olmuyor onun içinde alabilrsem kalem destekleyen bir tablet sorun kalmaz gibime geliyor.

Geri