İmkan varsa ay sonuna kadar peşin ödeme vardı ayda 650TL ye geliyor, imkan yoksa ben de merak ediyorum sorunun cevabını en son kapatıp telefondan kullanacağım gibi duruyor.Arkadaşlar netspeed kullanıyorum ama 100 mbps 900 tl oldu daha uygun bi şey var mıdır taahhütlü de olur
Selamlar, Turknet önerebilirim size. Hatta ilk ay ücretsiz kullanabileceğiniz davet kodu da paylaşabilirimArkadaşlar netspeed kullanıyorum ama 100 mbps 900 tl oldu daha uygun bi şey var mıdır taahhütlü de olur
Turknet çalışanı msnızSelamlar, Turknet önerebilirim size. Hatta ilk ay ücretsiz kullanabileceğiniz davet kodu da paylaşabilirim
Bu forumda fikir belirten herkes iss çalışanı mı hocam sizin bu tezinizle? Arkadaş maliyet düşürmek istemiş ben de bu yolu önerdim. Bu kampanyanın yeni olduğundan da bahsetmedim. Kendi kendinize çıkarımlarda bulunmuşsunuz her yazılana bu kadar anlam yüklenmeyinTurknet çalışanı msnızSanki ilk ay bedava kampanya yeni gibi konuşmuşsunuz.
Hocam türknet daha saçma ilk ay bedava olsa nolur sonrasında o da 900 tl ve burda kendi altyapısı yok tt altyapısından veriyor 100mbpsye 900 veresim gelmiyoSelamlar, Turknet önerebilirim size. Hatta ilk ay ücretsiz kullanabileceğiniz davet kodu da paylaşabilirim
O benim de dikkatimi çekti ama bilmiyorumMobilfree nasıl?