Yardım Ders Çizim İçin Tablet Önerisi

hakanw

80+
Reaksiyon skoru
3
Dostlar bana ekranı büyük ve kaliteli olan bir tablet lazım bütçe 35 e kadar çıkarım
Şuanda lenovo idea tab pro düşünüyorum hem ekranı büyük hem 3k hem de mat kaplamalı
Ancak iki şey içimi kemiriyor 1 bazı kişiler android 16 sonrası ekran bölünme özelliğinin gittiğinden bahsetmiş 2 kalemi güzel mi emin olamadım
Sizce ne almalıyım, sizin de önerilerinize açığım marka fark etmez

Dostlar bana ekranı büyük ve kaliteli olan bir tablet lazım bütçe 35 e kadar çıkarım
Şuanda lenovo idea tab pro düşünüyorum hem ekranı büyük hem 3k hem de mat kaplamalı
Ancak iki şey içimi kemiriyor 1 bazı kişiler android 16 sonrası ekran bölünme özelliğinin gittiğinden bahsetmiş 2 kalemi güzel mi emin olamadım
Sizce ne almalıyım, sizin de önerilerinize açığım marka fark etmez
35in birazcık üstüne çıkabilirsen ve öğrenci indirimi yapabilirsen s12 bekle
lenovoyu kafadan sil, kalem ucu bulunmuyormuş
eğitim indirimi sadece üniversiteye geçerli ve öğretmenlere

35in birazcık üstüne çıkabilirsen ve öğrenci indirimi yapabilirsen s12 bekle
lenovoyu kafadan sil, kalem ucu bulunmuyormuş
öğrenci indirimi sadece üniversiteye geçerli
Acil lazım hocam maalesef bekleyemem :( başka önerin var mı

1 ay bekleyemez misin şu an 35e pek mantıklı tablet yok
Daha ucuz da olur hocam oyun oynamayacağım kalemi ve ekranı güzel olsun yeter
3k 144hz 12,7 inç kağıt hisli ekranı var diye lenovo düşünüyordum ama kalem ucu yoksa haklısın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1 ay bekleyemez misin şu an 35e pek mantıklı tablet yok
Şimdi baktım bu sene düz s12 modeli çıkmayacakmış sanırım hocam plus da 45 civarından çıkar gibi

Son düzenleme:
hocam laptop almaya karar verdiğim için 8 aylık ipad m3 air 11ımı satıyorum yanında kalemi kılıfı ekran koruyucu her şeyi var eğer düşünürsen dmden yazabilirsin

benim önerim ipad hocam

dokunmatiği dışında her şeyinden çok memnunum
Dokunmatiği sorunlu mu hocam
Asıl merak ettiğim şey android 16 dan sonra ekran bölme özelliği hala çalışıyor mu birde kaleminin yedek ucunu servis size satıyor mu teşekkürler şimdiden

Dokunmatiği sorunlu mu hocam
Asıl merak ettiğim şey android 16 dan sonra ekran bölme özelliği hala çalışıyor mu birde kaleminin yedek ucunu servis size satıyor mu teşekkürler şimdiden
Sorunlu mu anlamıyorum bazen sert basmak gerekiyor ya da ekranı kapatıp açmak gerekiyor düzelmesi için benim için büyük bir sorun değil ama klavye ile yazı yazarken bazen yavaşlıyorum ve sert basmam gerekiyor bende ekranı kapatıp açıyorum hemen öyle devam ediyorum.
Ekran bölme çalışıyor bir güncelleme gelmişti sonra ekran bölme ve PC modu çalışmamaya başladı meğer geliştirici seçeneklerinde bir ayarı açmam gerekiyormuş gayet iyi çalışıyor.
Kalemin yedek ucu kutunun içinde var diye hatırlıyorum sanırım kalemin ucundaki dışında 2 tane daha gönderiyorlar. Benim kalmem bozulmuştu hiçbir şekilde basmıyordu blueteeoth ile bağlasam da bağlanıyor ama tepki vermiyordu tablet. Video çekip servise gönderdim ancak 20 gün sonra yeni kalem gönderdiler yani servisi biraz yavaş.

Geri