75k Bütçe iPhone Önerisi

Arda Coşkun

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
224
Arkadaşlar merhaba 6 senedir poco x3 pro kullanıyorum ilk iPhone'um olcak önerileriniz nedir alışık olduğum ifin120 hz istiyorum o yüzden de düz modeller tatmij etmicek gibi duruyor 14 pro max bakıyordum pttavmde sıfırı 65k sizce bu model mi yoksa 75e 15 pro mu veya sizlerin başka önerisi varsa söyleyebilir misiniz telefondan cok anlamıyorum kamera iyi olsun oyun coc oynuyorum çok yüksek oyunlar oynamam çok uzun süre kullanabilmem lazım birkere alıyoruz sonuçta tavsiyeleriniz nelerdir

Arkadaşlar merhaba 6 senedir poco x3 pro kullanıyorum ilk iPhone'um olcak önerileriniz nedir alışık olduğum ifin120 hz istiyorum o yüzden de düz modeller tatmij etmicek gibi duruyor 14 pro max bakıyordum pttavmde sıfırı 65k sizce bu model mi yoksa 75e 15 pro mu veya sizlerin başka önerisi varsa söyleyebilir misiniz telefondan cok anlamıyorum kamera iyi olsun oyun coc oynuyorum çok yüksek oyunlar oynamam çok uzun süre kullanabilmem lazım birkere alıyoruz sonuçta tavsiyeleriniz nelerdir
120 hz sadece iphone 17 de var düz 17 bakacaksınız bütçenize göre

bütçe çıkarsa 17 pro alabilirsin gümüş renk
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

8 ramli olduğu için uzun kullanıma iphone 17 önermem
17 pro almayacaksan iphone önermem
s25 ultra vivo x300 falan da bakabilirsin

120 hz sadece iphone 17 de var düz 17 bakacaksınız bütçenize göre
15 pro modelinde 120 hz o fiyata değmex mi

bütçe çıkarsa 17 pro alabilirsin gümüş renk

8 ramli olduğu için uzun kullanıma iphone 17 önermem
17 pro almayacaksan iphone önermem
s25 ultra vivo x300 falan da bakabilirsin
Bütçem 75 k o da çok zorlarsam bu foyata 15 pro değmez mi 120 hz 17 serisi daha masraflı kalıyor

15 pro modelinde 120 hz o fiyata değmex mi

Bütçem 75 k o da çok zorlarsam bu foyata 15 pro değmez mi 120 hz 17 serisi daha masraflı kalıyor
değmez
iphone 17 82k olmuş yok artık :ROFLMAO: 8 ram diye yapay zeka özelliklerinin işe yarar güzellerinden getirmeyip düz serinin basabildikleri tüm şekillerde kafasına basacaklar gibime geliyor 120 hz getirdikleri için

sıfır 15 pro falan bakma çok mantıksız ikinci el 16 pro ya da pro max alabilirsin tertemiz kondisyonda bulabilirsin

değmez
iphone 17 82k olmuş yok artık :ROFLMAO: 8 ram diye yapay zeka özelliklerinin işe yarar güzellerinden getirmeyip düz serinin basabildikleri tüm şekillerde kafasına basacaklar gibime geliyor 120 hz getirdikleri için
Şimdi ak akceden baktım düz 17 76bin tl nasıl foyat sizce? Ptt avm üzerinden

Düzeltme yapıyorum düz 17 de 76 bin tlymiş daha mı mantıklı diyorsunuz? 15 proya göre
o ürün alınmaz italatcı garantili apple da direkt apple garnatili olmalı yoksa işe yaramaz onlarda 85 bandında

2. elde y.d 16 pro max 17 pro alabilrisiniz

o fiyatta telefonu amazon com tr gibi satıcılardan alırdım, öyle satıcılardan almazdım
hepsiburada amazon satıcılıları baz alıyorum
o ürün alınmaz italatcı garantili apple da direkt apple garnatili olmalı yoksa işe yaramaz onlarda 85 bandında

2. elde y.d 16 pro max 17 pro alabilrisiniz
İthalatçı garantili olduğu zaman sorun nedir bu gene orjinal apple sonuç olarak ne gubi olumsuzluklar yaşarım üstüne 10 k daha hayatta cikamam bunuda zor bela topladim 14 pm 65 bin 15 pro 75 bin düz 17 76 bin ama dediğiniz gibi ithalatçı garantili sorun yaratır mı telefon aynı telefon sonuçta

Geri