2k 27inc ve 4k 32inc OLED Monitor Önerisi

4k normal alsan daha güzel olur çünkü hdr falan kullanmayacaksın
bilgisini de deneyimini de sizler biliyorsunuz arkadaslar ben memmun kalacağım ürün önerisi istedim ve elinizden geleni yaptınız teşekkürler 4k ise varsa bildiğiniz önerebilirsiniz bütçe dahilinde geçici olarak alırım ama ktc şimdilik ara geçiş monitoru olarak daha iyi gibi duruyor

Bu monitorü beklerken KTC mini led alsam olur mu? Oled çıktığında mini led ikinci ekran yaparım masaüstünde veya farklı mini led önerin var mıdır?
Mini led masaüstünde iyi değil blooming yapıyor ld kapatman lazım bu seferde görüntü normal IPS gibi oluyor. Algoritma hdr icin optimize edildiginden asıl olay hdr da oluyor. Masaüstü kullanacaksan pek bir anlamı yok yani

Mini led masaüstünde iyi değil blooming yapıyor ld kapatman lazım bu seferde görüntü normal IPS gibi oluyor. Algoritma hdr icin optimize edildiginden asıl olay hdr da oluyor. Masaüstü kullanacaksan pek bir anlamı yok yani

Bu durumlar neden bu kadar yorucu ya bir tane düzgün seçim yapana kadar bin bir türlü şeyden geçiyorsun ve en son alacagın üründe de bir şeylere katlanıp alıyorsun gibi bu attığını VG27AQ5A yerine mi tercih edeyim

Ek olarak şu an için 35 bin TL'ye kadar net alınır dediğin oled monitor var mı? @Tayfunns

Son düzenleme:

Hocam 8500 civarına ips öneriniz varmı? hdr fln pek umursamıyorum renkleri iyi olsun kafi

tayf

hocam 3.seri oledden vazgeçtim 4.nesil alacağım ama 35 sıkmak istemiyorum sizce beklenmeli mi düşer mi yok düşmez derseniz normalde bütçem 27 ama siz bunu al kafan rahat etsin diyeceğiniz 4.nesil oled öneriniz var mı
27 bin tl ye mat 4.nesil var. Ben olsam glossy 4.nesil alırdım. OLED fiyatları eskisine göre biraz düştü ancak daha da düşer mi bilmiyorum. MO27Q28G ve 27GX700A B mat 4.nesil. XG27AQWMG ve MO27Q28GR glossy 4.nesil. Ayrıca 5.nesil qd oled tanıtıldı

27 bin tl ye mat 4.nesil var. Ben olsam glossy 4.nesil alırdım. OLED fiyatları eskisine göre biraz düştü ancak daha da düşer mi bilmiyorum. MO27Q28G ve 27GX700A B mat 4.nesil. XG27AQWMG ve MO27Q28GR glossy 4.nesil. Ayrıca 5.nesil qd oled tanıtıldı
alınır mı sizce bu 5.nesi siz al derseniz hemen sipariş geceyim

alınır mı sizce bu 5.nesi siz al derseniz hemen sipariş geceyim
Ürün yeni tanıtıldı satışta yok beklerim dersen 5.nesil qd oled gelecek. Bekleyemem dersen 4.nesil woled alabilirsin. Tercihen glossy

Geri