RTX 5060ti 8gb Alınır mı ?

lmAx

80+
Reaksiyon skoru
10
Merhaba arkadaşlar son zamanlarda ekran kartı bakıyorum bu fiyat uygun geldi, itopyada 22k ,ekran kartları zamlanacak haberlerinden sonra almak istedim sizce nasıl ,1080p kullanıcısıyım.
bu fiyata daha iyi kart şuanlık yok

9060xt 16gb önerecektim fakat oda vramden dolayi fiyatlari artti suan bu fiyata bu iyi duruyor

Merhaba arkadaşlar son zamanlarda ekran kartı bakıyorum bu fiyat uygun geldi, itopyada 22k ,ekran kartları zamlanacak haberlerinden sonra almak istedim sizce nasıl ,1080p kullanıcısıyım.
Bu 20K idi dün mü ne, hafiften zamlamışlar. Kartı yorumlarsam 1080P oyun oynarım VRAM gerektiren iş yazılımları ile işim yok dersen gayet mantıklı, 8GB yeterli de oluyor benim deneyimime göre.

1080p ultranın ultrasını aramazsan alınır mantıken 2. el daha mantıklı ama

bütçen buna yetiyorsa alınır tabi en azından güncel kart.

Eyw dostlar cevaplar için , çok sağ olun.

Normalde 16gb vramli al falan filan bıdıbıdısı yapardım ama artık o iş geçti, fiyatlar mantıksız seviyelere geldi. 8gb de iş görür neticede çoğu oyun o sınırda vram kullanıyor.

9060 XT pahalı kaçıyor olabilir ama bunu yatırım olarak düşün 8 GB VRAM gerçekten çok yetersiz kalmaya başlayacak .

Geri