🔥İndirim Kiwi 7494 Portatif Sogutucu 1499tl

Yağız.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
363
1000007156.webp

Fiyati 2200 civarından düştü
Öncelikle suna açıklık getirelim bu bir portatif sogutucu ve odayı sogutmaz sizi serinletir sonuçta sıcağı dışarı atacak bir kısmı yok (bu 5 10k lik modeller için de geçerli)
Ancak versatilleri 2500 den başlıyor bu yüzden atayım dedim
Bunu klima gibi alayım diyorsanız da büyük pişmanlık yaşarsınız 20 de bir fiyatına alıyorsunuz zaten

İnceleme videosu burada
Günü çıkarsın diye kule tipi alacakken aynı fiyata düştüğünü gördüm en kotu fani için kullanırım :D
Bu işi yapan aynı cihazlar 5k civarına satılıyor bu fiyata da aşırı bi beklentiye girmemek lazim

Bende var ürün biraz dik kulelere göre 2 kat sesli ama soğutma performansı güzel. Bir de şu haznesi sıcak havalarda çabuk tükeniyor. Ben kuponla 1700 civarına almıştım 1.5k alınır

Bende var ürün biraz dik kulelere göre 2 kat sesli ama soğutma performansı güzel. Bir de şu haznesi sıcak havalarda çabuk tükeniyor. Ben kuponla 1700 civarına almıştım 1.5k alınır
Ürün puanı 3.3 görünüyor nasıl memnu musunuz?

Çoğu klima gibi serinletmiyor yazmış ondan puanı düşük yoksa beklentisi yerinde olup güzel inceleme yapanlar var
Yani gitmişler odayı sogutmuyor diye 1 vermişler daha ne aldıklarını bilmiyorlar amaç serinletmesi
Çalıştırırken biraz sesliymis ve fazla nem olmasin diye hafif cam açmak gerekiyormus

Evet memnun. Küçük odam var tavanda da vantilator var ikisini açıyorum. Oda serin oluyor. Sadece sesi fazla ama benim için sorun yok müzik açtığım için duymuyorum 😃
1.5k alınır bu para fanlı vantilatör veriyorlar bu ürün ondan çok daha iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çoğu klima gibi serinletmiyor yazmış ondan puanı düşük yoksa beklentisi yerinde olup güzel inceleme yapanlar var
Yani gitmişler odayı sogutmuyor diye 1 vermişler daha ne aldıklarını bilmiyorlar amaç serinletmesi
Çalıştırırken biraz sesliymis ve fazla nem olmasin diye hafif cam açmak gerekiyormus
Oda nem yapacak kadar su haznesi geniş değil hocam. Sadece sesli kismina katılıyorum

Bide ürünü susuz calistirmayin.normal susuz performans kötü.

Evet memnun. Küçük odam var tavanda da vantilator var ikisini açıyorum. Oda serin oluyor. Sadece sesi fazla ama benim için sorun yok müzik açtığım için duymuyorum 😃
1.5k alınır bu para fanlı vantilatör veriyorlar bu ürün ondan çok daha iyi

Oda nem yapacak kadar su haznesi geniş değil hocam. Sadece sesli kismina katılıyorum

Bide ürünü susuz calistirmayin.normal susuz performans kötü.
Aldık bakalım :D
Teşekkürler bilgilendirme icin

Bim marketten Kumtel kule tipi vantilator aldım çok memnunum 1590tl'ye aldım. Tavsiye ederim

beko ac6030 serisini almıştım buna benzer sulu soğutma bir faydasını görmedim tam tersine odayı daha çok nemlendirdi bunun nasıl bir faydasını görürsün bilemem

Ürün hakkında şunu soyliyeyim yasadiginiz yerdeki nem oranı yüzde 50 altındaysa çok iyi f/p ama yüzde 50 üstü hele hele 70 80 90 ise almanıza gerek yok
Çünkü bu suyu gaza donusturerek ısıyı hal degisimine harciyor ve odayı sogutuyor
Nem oranı çok yüksek olunca havada nemi alacak yer kalmıyor dolayısıyla sadece fan gibi çalışıyor
Ama iç Anadolu taraflarindaysaniz tam f/p ürünü
Eğer yaşadığınız yerde nem oranı yüksekse 7500 TL ye borulu olanları var ondan almanız lazım
Urun hala 1499 TL
Çektim bir tane eyw hocam.

Ürün hakkında şunu soyliyeyim yasadiginiz yerdeki nem oranı yüzde 50 altındaysa çok iyi f/p ama yüzde 50 üstü hele hele 70 80 90 ise almanıza gerek yok
Çünkü bu suyu gaza donusturerek ısıyı hak degisimine harciyor ve odayı sogutuyor
Nem oranı çok yüksek olunca havada nemi alacak yer kalmıyor dolayısıyla sadece fan gibi çalışıyor
Ama iç Anadolu taraflarindaysaniz tam f/p ürünü
Ben Ankara'da denedim bi işe yaramıyor paranıza yazık.

Geri