Öneri 13k Kilometre Cf Moto 250 Nk Alınır mı?

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
1,231
Elimdeki motorla takas etme teklifi yaptı satıcı ve benim de almak istediğim bir motordu kendisi. İlan numarasını aşağıya ekledim. Amacım şehir içi kullanmak ve ara sıra 200 kilometre yol yapmak, motoruma çok iyi bakarım şu anki motorum da çok temiz.
İlan no: 1328377966

intihar olur piyasası ölü bizim abi 24 modeli 9 binde olan motorunu 95'e zorla verdi
Amacım hemen satmak değil, vitesli motor tecrübem yok elim alışsın biraz sonra satıp daha yüksek cc japon almak istiyorum.

hocam japonun piyasası daha iyi. Satıp nakitle daha uyguna cf moto alabilirsin
Aslında şu anda ilanda motorum da sürekli 95 teklif geliyor 100 den de aşağı vermek istemiyorum. Yine bu motorun temizleri en az 120k civarında. Derdim motora binmek açıkçası kroniklerini duydum ve çözümleri var, sizce bu motorla takas edilir mi?

Aslında şu anda ilanda motorum da sürekli 95 teklif geliyor 100 den de aşağı vermek istemiyorum. Yine bu motorun temizleri en az 120k civarında. Derdim motora binmek açıkçası kroniklerini duydum ve çözümleri var, sizce bu motorla takas edilir mi?
Hocam şöyle satmaya gelince cf moto da sıkıntı yaşarsın. Ama binceksen ve satıp ekstra almak istemiyosan takas edilebilir. Ama Japon tavsiye ederim.

Bütçenizi bilmiyorum ama ne zaman sahibindene girsem motor baksam bayide olandan daha pahalı çıkıyor fiyatlar

Hocam şöyle satmaya gelince cf moto da sıkıntı yaşarsın. Ama binceksen ve satıp ekstra almak istemiyosan takas edilebilir. Ama Japon tavsiye ederim.
Amacım en az 1-1.5 sene binmek, bu durumda alınabilir gibi mi yani
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bütçenizi bilmiyorum ama ne zaman sahibindene girsem motor baksam bayide olandan daha pahalı çıkıyor fiyatlar
Aslında bütçem maks 120 o da motorumu satarsam ama bu adam takas teklif ediyor, o fiyatları yazanların kafası güzel oluyor genelde. bu adam piyasasında yazmış hatta direkt kafa kafaya düşünüyorum takası.

Amacım en az 1-1.5 sene binmek, bu durumda alınabilir gibi mi yani
Hocam 1 1.5 sene sonra satmayı vs düşünüyorsanız satarken cf moto ile zorlanabilirsiniz. Bunun nedeni taksit kampanyaları ve 2. elinin değer kaybetmesi. Cbr 250r bile alabilirsin hem parçasını bulursun hem de güzel motor. Balıkesirde bakıyorsunuz sanırım baya da bi ilan var.

Birde hocam sıfırı 222k imiş. Normal mi yarı yarıya düşmesi sizce fiyatının ?

1787773695058.webp

Sonuçta 2 yıl yeni olunca motorda level atlama olmuyor. Saçma bir sıfır ve ikinci el piyasası var. Ve radyatör, ekran tarafında kronikleri ve servislerin olumsuzluğu da mevcutken bence alınmaz

Hocam 1 1.5 sene sonra satmayı vs düşünüyorsanız satarken cf moto ile zorlanabilirsiniz. Bunun nedeni taksit kampanyaları ve 2. elinin değer kaybetmesi. Cbr 250r bile alabilirsin hem parçasını bulursun hem de güzel motor. Balıkesirde bakıyorsunuz sanırım baya da bi ilan var.

Birde hocam sıfırı 222k imiş. Normal mi yarı yarıya düşmesi sizce fiyatının ?

Alıntıyı görüntüle
İlk olarak hocam bu paradaki 250r dan vallahi fayda gelmez bana amacım hem yeni olsun hem de satarken ucuza gitsin bir tık önemli değil sonuçta sıfır almıyorum aldığım para belli. 20k-30k düşse bile kullandığıma sayarım.

Geri