MuratTheFounderOfGariban
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 12,233
200cc olduğuna bakma 3 bujili olduğu için performansı sonuna kadar veriyor200 CC de performans olarak sıkıntı yaşar mıyım?
200cc olduğuna bakma 3 bujili olduğu için performansı sonuna kadar veriyor200 CC de performans olarak sıkıntı yaşar mıyım?
Dominar sağa çekme sorunu var dert edilmezse sağlam makineO Paraya Pulsar veya dominar250d al
![]()
Dominar D 250 – 60 Ay Taksit - eKuralkan
Bajaj Dominar D 250 Motosiklet · Silindir Hacmi 248.77 cm³ · Beygir Gücü 27 HP · Maksimum Tork 23.5 Nmwww.ekuralkan.com
![]()
Pulsar NS 200 UG2 - 60 Ay Vadeli Taksit İmkanı - eKuralkan
Pulsar NS 200 UG fiyatı, 60 ay vadeli taksit imkanı ile Pulsar NS 200 UG satın alın. Güvenli ödeme kuralkan güvencesi ile satın alın.www.ekuralkan.com
CFmoto parça bulunabilirliği zor ve parça fiyatları absürt pahalı.
EURO 5 egzozları ağır olduğu için öyle hissediliyor.Dominar sağa çekme sorunu var dert edilmezse sağlam makine
Yok bildiğim sağa çekme sorunu var ytde birsuru video var canlı kanlı knkEURO 5 egzozları ağır olduğu için öyle hissediliyor.
Yok bildiğim sağa çekme sorunu var ytde birsuru video var canlı kanlı knk
Egzoz ağırlığından dolayı sağa çekiyor olabilir dediğin gibi haklısınAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu sağa çekme, Yamuk maşalardaki gibi değil. Sadece motor sağa soğru konumlanıyor hafif elleri bırakıp gittiğinizde.
Euro 5 motorların tümünde bu sorun var diye biliyorum zatenEgzoz ağırlığından dolayı sağa çekiyor olabilir dediğin gibi haklısın
400nk vardı bende parça 5 6 ayda anca geldi, 250nk kullanan arkadaşlarım var hepsinde arka amortisör bozuldu garantiyle uraştılar kaç hafta, seviside kötü tavsiye etmem alabiliyosan dominar 250 alÖncelikle merhaba. 2022 model CF Moto 250 NK almayı düşünüyorum. Sizce motor 80.000 TL bandına almaya değer mi? Performans olarak nasıl? Kronik sorunları var mı? Bakım servisleri fiyatları nasıl? Kullanan arkadaşlar varsa görüşlerini ve deneyimlerini yazarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
3 buji muhabbeti baya iyiymiş aslında. Baya kafam karıştı şuan. Ortalama 80 - 90 bin tl civarı bütçem var bu fiyatlara iyi giden ve görünüşü güzel bir motor almak istiyorum. 250 CC ne alsam güzel olur bunlar haricinde.200cc olduğuna bakma 3 bujili olduğu için performansı sonuna kadar veriyor
ben 70k ya ikinci el cbr125 düşünüyodum bunlar tokatlar mı cıbırıO Paraya Pulsar veya dominar250d al
![]()
Dominar D 250 – 60 Ay Taksit - eKuralkan
Bajaj Dominar D 250 Motosiklet · Silindir Hacmi 248.77 cm³ · Beygir Gücü 27 HP · Maksimum Tork 23.5 Nmwww.ekuralkan.com
![]()
Pulsar NS 200 UG2 - 60 Ay Vadeli Taksit İmkanı - eKuralkan
Pulsar NS 200 UG fiyatı, 60 ay vadeli taksit imkanı ile Pulsar NS 200 UG satın alın. Güvenli ödeme kuralkan güvencesi ile satın alın.www.ekuralkan.com
CFmoto parça bulunabilirliği zor ve parça fiyatları absürt pahalı.