CF Moto 250 NK alınır mı?

O Paraya Pulsar veya dominar250d al

CFmoto parça bulunabilirliği zor ve parça fiyatları absürt pahalı.
Dominar sağa çekme sorunu var dert edilmezse sağlam makine

Yok bildiğim sağa çekme sorunu var ytde birsuru video var canlı kanlı knk
bandicam 2022-10-20 22-10-42-305.jpg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu sağa çekme, Yamuk maşalardaki gibi değil. Sadece motor sağa soğru konumlanıyor hafif elleri bırakıp gittiğinizde.

Öncelikle merhaba. 2022 model CF Moto 250 NK almayı düşünüyorum. Sizce motor 80.000 TL bandına almaya değer mi? Performans olarak nasıl? Kronik sorunları var mı? Bakım servisleri fiyatları nasıl? Kullanan arkadaşlar varsa görüşlerini ve deneyimlerini yazarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
400nk vardı bende parça 5 6 ayda anca geldi, 250nk kullanan arkadaşlarım var hepsinde arka amortisör bozuldu garantiyle uraştılar kaç hafta, seviside kötü tavsiye etmem alabiliyosan dominar 250 al

CF Moto yerine herhangi bir Çinli ürünü alsan aynı kalite olucaktır. Ktm duke ve cb 250r diyecektim önceki sene 5000tl fark vardı şimdi 40k fark olmuş.

Bajaj Pulsar 200 NS öneririm.

1666295536063.png

200cc olduğuna bakma 3 bujili olduğu için performansı sonuna kadar veriyor
3 buji muhabbeti baya iyiymiş aslında. Baya kafam karıştı şuan. Ortalama 80 - 90 bin tl civarı bütçem var bu fiyatlara iyi giden ve görünüşü güzel bir motor almak istiyorum. 250 CC ne alsam güzel olur bunlar haricinde.

5 aydır 250 NK kullanıcısıyım ikinci motorum,
Kullanıcı olarak,
Atikliği ve kıvraklığı çok hoşuma gidiyor, Motor olarak güzel ama belirli parçaları hep bir sorun çıkaracakmış gibi hissettiriyor.
Plastik aksamı kötü.
Elektrik olarak sorunları var ve parçaları zor bulunuyor.
%70 olarak öneririm.

O Paraya Pulsar veya dominar250d al

CFmoto parça bulunabilirliği zor ve parça fiyatları absürt pahalı.
ben 70k ya ikinci el cbr125 düşünüyodum bunlar tokatlar mı cıbırı
bu yaz düşünüyorum başlangıç olarak ne önerirsiniz?
superboy 100i
driftl 125
cbr125
bunlar 200 lük herhalde a1 yetiyor mu

Son düzenleme:
Geri