Neler Yeni

Öneri Cf Moto 250 SR Alınır Mı?

Gurkanpiro

80+ Gold
Şöyle bir tesadüf bekliyorum daha doğrusu fırsat arıyorum 17 model r25 ler hemen hemen benim bütçeme göre çıkıyor motorunu yükseltmek isteyen ilanlara yazıyorum belki alacağı motoru bayiden benim kartımdan çektirir diye ama henüz çıkmadı
ikinci el alırken baya dıkkat edın temız r25 bulmak zor benim fikrimce

Ercan Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ercan
Instagram
ercansty
cf moto önermiyorum bence almayın kaliteli alın daha iyi olur emin olun bi masraf çıkaramaya başlarsa almadığınız bundan daha pahalı olan motora kadar zaten amsraf çıkarır bütçe toplamaya çalışın yada 2.el alın gerçekten şans işi biraz
İkinci el fırsatım olsa keşke cf aklımın ucundan geçmez bu fiyatlara 17 model r25 bile bulunabiliyorken şuan için beklemedeyim bakalım hayırlısıyla sonuçlanır umarım

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Fatih Ayhan
250 SR yerine Voge 250 RR tercih edilebilir. Arkadaşım kullanıyor ve memnun. Teker de yaptığı için şanzımanında bir sorun oluşmuştu en son 9k bir ücreti çıkmış. Temiz kullanırsan üzmez 250SR'dan daha iyidir.

Ercan Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ercan
Instagram
ercansty

BabaVoss7

80+ Silver
Sirf görüntü olsun diye artistik için bu motor alınmaz. Üzerinde kasılıp hava aticam diye uyduruk çin malı motorada bu kadar para vermem. Keriz değilim. Japon motorlarını tipini kopyalamis adamlar. Git en azından Hint malı sağlam bir şey al. Bajaj tvs gibi hem taş gibi sağlam hemde yedek parça konusunda basın ağrımaz. Cf moto alanları hep görüyorum yaşları hep genç beyni olgunlaşmış çocuklar biniyor. Akıllı başlı olgun bir adamın bu motora bindiğini göremezsiniz çünkü adam işini bilir saygılar.
Bunu duyan 650 cc cf moto kullanan wp gurubndaki dayılar güldü

Ercan Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ercan
Instagram
ercansty
250 SR yerine Voge 250 RR tercih edilebilir. Arkadaşım kullanıyor ve memnun. Teker de yaptığı için şanzımanında bir sorun oluşmuştu en son 9k bir ücreti çıkmış. Temiz kullanırsan üzmez 250SR'dan daha iyidir.
Fiyat farkı çok fazla dostum ya sr250 160-170 bine alınabiliyorken voge 200 ü geçiyor

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Fatih Ayhan

Ercan Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ercan
Instagram
ercansty

AquaMya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
mustafa yaser
Fiyat farkı çok fazla dostum ya sr250 160-170 bine alınabiliyorken voge 200 ü geçiyor
Hocam sr 250 yerine rks nin pazarladığı qj srk 250 rs alabilirsin ama sıfır alıcaksan bence sr bulaşma titreşim çok depo çok gıcırdıyor. Bende ilk başta sr düşünüyodum uzaktan çok güzel duruyo gerçekten ama üstüne binince heryeri gıcırdıyo üstelik yağmurda arıza ışığı yanıyo. Rs200 de görünüş olarak çok kötü ama blok sağlam. Şuan benim aklımda rks srk 250 rr var ikinci elleri 160-170 k arası çift silindir sağlam benelli tnt 250 bloğu var. Sana dediğim motorda tek silindi olan versiyonu Qj (srk 250 rs) kalitesi iyidir seçeneklerinin arasına al bence.

Ercan Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ercan
Instagram
ercansty
Hocam sr 250 yerine rks nin pazarladığı qj srk 250 rs alabilirsin ama sıfır alıcaksan bence sr bulaşma titreşim çok depo çok gıcırdıyor. Bende ilk başta sr düşünüyodum uzaktan çok güzel duruyo gerçekten ama üstüne binince heryeri gıcırdıyo üstelik yağmurda arıza ışığı yanıyo. Rs200 de görünüş olarak çok kötü ama blok sağlam. Şuan benim aklımda rks srk 250 rr var ikinci elleri 160-170 k arası çift silindir sağlam benelli tnt 250 bloğu var. Sana dediğim motorda tek silindi olan versiyonu Qj (srk 250 rs) kalitesi iyidir seçeneklerinin arasına al bence.
Srk250rr modelini inceledim şimdi fiyatını hakediyormuş gerçekten güzel makine
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu bayiyle bir görüşebilirim. Açıklama kısmı müşteriye yardımcı olmak odaklı bakalım ne diyecekler.

rs 200 alın gecın en fp voge dada parca sorunu var
Rs almazsam gelip kafama sıkacakmışsın gibi hissediyorum 😄😄

Gurkanpiro

80+ Gold
Srk250rr modelini inceledim şimdi fiyatını hakediyormuş gerçekten güzel makine

Bu bayiyle bir görüşebilirim. Açıklama kısmı müşteriye yardımcı olmak odaklı bakalım ne diyecekler.

Rs almazsam gelip kafama sıkacakmışsın gibi hissediyorum 😄😄
yok kankam onerı verıyoruz ama fp bir motor benim fikrimce para biriktir r25 al az da kredi çek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,238
Üyeler
161,256
Son üye
huseyinbaykal
Top Bottom